Natxo González: «Ni quan guanyes tres partits seguits ets l’hòstia, ni quan perds, tot el contrari»

En la roda de premsa posterior al partit contra el Santboià al Narcís Sala, el tècnic andreuenc es mostrava satisfet per la golejada que havia aconseguit el seu equip, alhora que recordava que calia mantenir l’estabilitat emocional per tal de no patir alts i baixos durant la llarga temporada.

En plantejament inicial, amb els gols de Curro i Miguélez, haurà canviat del tot. Us esperàveu aquest inici de partit?

Quan comença, mai saps què et depararà un partit. Lògicament l’objectiu era aquest, posar-nos pel davant, perquè sabíem que ens facilitaria molt la feina. A més, hem marcat dos gols consecutius que lògicament donen tranquil·litat i confiança, i fa que l’equip rival vagi a contracorrent.

El tècnic del Santboià, Quim Ayats, considera que era excessiu el 5-0 final.
Són opinions. Hem fet cinc i hem tingut 3 o 4 ocasions més bastant clares. Al final els partits es miren per ocasions i avui el Sant Andreu n’ha tingut moltes més que el Santboià.

Com està Miguélez, està bé?
Ara no, ara està amb dolor. Veurem com evoluciona al llarg de la setmana.

Després de la gerra d’aigua freda de dimecres, el Sant Andreu podria haver sortit avui amb por. Però heu demostrat que això ja és història!
Sí, això és com tot. El dia després de la derrota estàs fotudet, però després cal seguir. En el futbol, com en qualsevol altre esport, guanyes, empates, perds… però cal seguir! Cal tractar de perdre el menys possible i aixecar-se després de cada derrota. Això és molt llarg i cada partit és diferent i cal afrontar-lo amb la mateixa il·lusió que sempre. El més important és mantenir l’estabilitat emocional: ni quan guanyes tres partits seguits ets l’hòstia, ni quan perds ets tot el contrari.

Avui t’has cobrat una venjança a nivell esportiu. El Santboià a tercera va ser l’únic equip al que no vau poder guanyar i avui l’heu vençut i amb una golejada.
Jo sempre ho dic, la rancúnia ha de ser ben entesa. Sempre hi ha un afegit, tractar de tenir una motivació més, inclús per a un mateix, i entren en joc aquestes coses.

Tornaven avui Masó, Piera i Cárdenas. Els dos últims han jugat. Què t’han semblat?

Bé. Me n’alegro per ells. Van passar per aquest club i ens van donar moltes alegries, uns van estar més temps i d’altres menys, però me n’alegro que puguin gaudir d’aquesta categoria i demostrar així la qualitat que tenen per estar a segona B. I a més en un equip recent ascendit i molt il·lusionant, me n’alegro molt, la veritat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS