Pantalla gegant per veure el partit amb l’Sporting Mahonés

L’entitat sense ànim de lucre Esplais pel Món, amb la col·laboració del club, organitzarà aquest diumenge una pantalla gegant per tal que els aficionats andreuencs puguin veure plegats el partit al teatre de Sant Pacià (carrer Sòcrates cantonada carrer de les Monges) el partit davant de l’Sporting Mahonés (12 hores).

L’accés, que serà pel passatge que connecta el carrer de Sòcrates amb el d’Irlanda, s’obrirà mitja hora abans que comenci el partit (11.30 hores) per tal d’evitar les cues. Recordem que per entrar, igual que ja va passar fa unes setmanes per veure el partit davant el Dénia, no es cobrarà entrada, però es demanarà una consumició mínima. Els beneficis que s’obtinguin es destinaran íntegrament al projecte Jordània que fa tres anys va posar en marxa Esplais pel Món.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS