Partidàs i lideratge a la butxaca

El Sant Andreu demostra que està del tot refet de la derrota de dimecres en el partit de copa del Rei amb una maneta contra el Santboià en la lliga. Curro, Miguélez, Tarradellas, Llobet i Blanco veuen porta el dia en què l’equip andreuenc es situa líder en solitari del grup tercer de segona B.

Ni lamentacions, ni pors, ni res que se li pugui assemblar. La resposta als que es pensaven que l’eliminació en la copa del Rei a mans del Murcia passaria factura a la lliga ha estat una contundent golejada a un valent Santboià, que en cap moment va especular. Cinc gols que, junt amb la resta de resultats de la tarda, (l’Orihuela ha empatat amb l’Alzira a casa seva) fan que l’equip sigui líder en solitari.

Els primers minuts han estat de tempteig si bé els andreuencs ràpidament s’han fet amb la pilota i amb el control del partit. Álex ha fet una bona rematada després d’un servei de córner de Blanco i Rafa Leva, amb una espectacular aturada, ha refusat a córner (15′). La resposta per part del Santboià ha estat una internada per la banda d’un motivat Fran Piera, que avui tornava al Narcís Sala. La seva rematada, fluixeta, ha acabat a les mans de Morales (18′). Jose, després d’una rematada de Miguélez, ha desviat amb el cap i a punt ha estat de fer-se un gol en pròpia porta, ja que la pilota ha sortit un pam per sobre del travesser (27′).

Però superada la mitja hora de joc, el Sant Andreu ha anat per feina i, en dos minuts, ha sentenciat pràcticament el partit. Primer, amb un xut de Curro des de la frontal que Cárdenas ha desviat, despistant Leva i fent que els andreuencs s’avancessin en el marcador. I només treure des del cercle central el Santboià, els andreuencs han recuperat la pilota, han fet una passada llarga cap a Miguélez, que ha deixat enrere la defensa i s’ha tret de la màniga un xut creuat, impossible per a Leva. Dos minuts, dos gols i partit encarrilat. Blanco ha estat a punt de fer el tercer. Una gran jugada combinada entre tot l’equip ha arribat a les seves botes, però la seva rematada l’ha tret des de la mateixa línia de gol Cárdenas, que ficant la punteta del peu ha desviat a córner (43′).

Només començar la segona part, Joel podria haver ampliat distàncies aprofitant una passada de Blanco, però Leva ha tornat a lluir-se amb una gran aturada (50′). El Santboià ha passat a portar el pes del partit davant d’un Sant Andreu que gairebé es podia dir que tenia la feina feta. Fran Piera ha buscat marcar el gol de l’ex en una jugada de les seves per la banda dreta, però la seva rematada ha sortit tocant el lateral de la xarxa (62′). I quan semblava que el Santboià portava més la iniciativa i tot i que, amb intents tímids, s’apropava , el Sant Andreu ha donat l’estacada definitiva. Aday ha servit un córner a la dreta de la porteria de Leva i Tarradellas, que acabava de sortir, ha saltat més que ningú per fer, de cap, el tercer (68′).

Leva, sense dubte el millor del seu equip, ha tornat a salvar el Santboià enviant a córner una bona rematada de Miguélez (80′). A les acaballes, Tarradellas podria haver aconseguit el segon del seu compte particular però la seva rematada ha sortit per sobre del travesser (89′). Però en la següent jugada, el mateix extrem ha fet una bona jugada per la banda i ha fet la passada de la mort. Al centre de l’àrea, Blanco ha deixat passar la pilota i Llobet, que estava tot just darrera d’ell, ha rematat a plaer, aconseguint el quart gol de la tarda. Encara ha hagut temps perquè Blanco, un altre cop a passada de Tarradellas, aconseguís la maneta (94′).

SANT ANDREU 5
SANTBOIÀ 0
SANT ANDREU:
Morales, Álex, Moyano, Socías, Dani Guillén, Héctor Bueno (Dani Martí 63′), Curro, Aday, Blanco, Miguélez (Llobet 81′) i Joel (Tarradellas 63′).
SANTBOIÀ: Leva, Isaac, Josu, Cárdenas, Jose, Guillem Cornellà (Kevin 63′), Peque, Monty, Blas (Xavi Revert 63′), Fran Piera i Heredia (Maik 46’).
GOLS: 1-0 (31′) Curro. 2-0 (32′) Miguélez. 3-0 (68′) Tarradellas. 4-0 (90′) Llobet. 5-0 (94′) Blanco.
ÀRBITRE: Ocón Arráiz (col·legi de La Rioja). Targetes grogues: als locals Aday, Curro i Dani Martí, i als visitants Jose, Peque, Blas, Cárdenas, Monty i Fran Piera.
PÚBLIC: uns 1.200 espectadors al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS