Punt i final a la malastrugança a Dénia

Després d’haver empatat en les seves dues últimes i úniques visites, el Sant Andreu ha guanyat a Dénia gràcies a un gol de Miguélez. Els andreuencs són, juntament amb l’Orihuela, els únics que han sumat els sis primers punts i tanquen així una setmana en la que han guanyat els tres compromisos que han disputat. I ara, a pel Murcia!

El Sant Andreu ha sortit bé i ha tingut la possessió de la pilota. Manteca, amb una bona xilena, ha intentat sorprendre a Ivan Vidal, però la seva rematada ha sortit per sobre del travesser (6′). Els alacantins han donat l’ensurt quan Belda ha marxat de la defensa i s’ha quedat sol davant Morales. Per sort, el davanter ha creuat massa la pilota i aquesta ha sortit fregant el segon pal de la porteria quadribarrada.

I fins aquí ha arribat el perill del Dénia en la primera part, ja que els alacantins no han tornat a aproximar-se a la porteria de Morales. Els andreuencs, per contra, sí que han tingut més opcions d’inaugurar el marcador. Ivan Vidal ha aturat una rematada de Manteca després d’una bona passada de cap de Pelegrí (21′) i poc després, els quadribarrats han gaudit d’una doble oportunitat. Primer Héctor Bueno ha intentat superar el porter dels acalantins amb un xut llunyà i el refús l’ha aprofitat Blanco per treure’s una centrada que Manteca ha rematat fora (29′).

Novament Héctor Bueno, tot just un minut més tard, ha tornat a xutar des de fora de l’àrea, fet que ha provocat que Ivan Vidal refusés amb els punys. El mig ha estat un dels més incisius en atac i, també ho ha intentat amb una falta directa que ha sortit per sobre del travesser (36′).

El pas pels vestidors ha estat positiu per als quadribarrats, que només sortir al camp han canviat el signe del marcador. Miguélez ha fet una gran paret amb Manteca i, després de baixar la pilota, ha entrat dins d’àrea i ha culminat la jugada definint a la perfecció (48′). Veient que anava pel darrera en el marcador, els alacantins s’han abocat una mica més en atac i així, Pinto ha centrat cap a Pepe que, venint des del darrera, ha rematat per sobre del travesser (58′). Els quadribarrats podrien haver fet el segon en un córner servit per Aday i rematat de cap per Moyano (64′).

El Dénia ha intentat cercar la igualada amb una falta que ha xutat Gervasio; Óscar González ha rematat massa forçat i la pilota ha marxat molt desviada (75′). A les acaballes, els alacantins han pressionat i en els darrers minuts, primer Belda, amb una rematada acrobàtica des de dins de l’àrea a passada de Primo, i després en un córner en què a Morales se li ha escapat la pilota però que la defensa ha resolt bé.

Els tres punts, sumats als tres que l’equip va guanyar la setmana passada contra l’Alcoyano fan que el Sant Andreu se situï segon, empatat a punts amb l’Orihuela. Els dos conjunts són els únics de tot el grup que no han deixat escapar cap punt en les dues primeres jornades.

DÉNIA 0
SANT ANDREU 1
DÉNIA:
Ivan Vidal, Aceitón, Primo, Pepín, Óscar López, Dani González (Pitu Rial 73′), Pinto, Gervasio, Pepe (Israel 69′), Koeman (Manolo Bueno 56′) i Belda.
SANT ANDREU: Morales, Álex, Moyano, Pelegrí, Dani Guillén, Héctor Bueno (Curro 85′), Dani Martí, Aday (Tarradellas 70′), Blanco, Miguélez i Manteca (Joel 81′).
GOLS: 0-1 (48′) Miguélez.
ÀRBITRE: López López (col·legi de Castella La Manxa). Targetes grogues: als locals Primo i Pitu Rial, i als visitants Héctor Bueno, Miguélez i Curro.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS