Recuperar el nivell de joc el més aviat millor

El Sant Andreu ha marxat aquest migdia fins a Maó, on demà jugarà contra l’Sporting Mahonés, l’únic equip que va ser capaç de guanyar als andreuencs el curs passat en el primer tram de lliga. El partit, que serà especial per a l’ex davanter quadribarrat Marcos, se’l perdran Xavi Moro i Matamala per lesió.

Després del triomf in extremis davant el Badalona, el primer equip ha marxat aquest migdia cap a Menorca per enfrontar-se a l’Sporting Mahonés, un dels equips que ha fet, a l’igual que els andreuencs, un bon inici. «És un equip que ha donat un salt qualitatiu. Té bona pinta i ho està demostrant estant en els llocs de privilegi», explica el tècnic, Natxo González, que considera que «igual que el Badalona, els enganxem en un bon moment, a casa amb triomfs i només amb una derrota fora de casa».

Respecte al joc mostrat davant el Badalona, el tècnic ja va dir que caldria analitzar-lo per millorar. «Per poc que fem, estic segur que millorarem. El que va passar l’altre dia va ser un partit puntual, d’aquests que durant tota la temporada et surten només un o dos, i cal millorar-ho tot, perquè respecte al partit de dimecres en tot tenim molt marge de millora», comenta Natxo, que afegeix: «Insisteixo, és una situació puntual i diumenge tornarem a estar al nivell que se’ns requereix entre cometes, perquè l’altre dia vam guanyar, no vam encaixar, no vam donar opcions a Prats i a Sellarés, que era la parella forta de l’equip. Hem de mantenir la nostra regularitat en el joc, si bé de tant en quant es veu interrompuda per un partit espès com el de l’altre dia.»

L’espineta clavada de l’any passat
Igual que enguany, el curs passat el Sant Andreu va començar molt bé la lliga. Tant que durant la primera volta de la lliga només l’Sporting Mahonés va ser capaç de guanyar als quadribarrats. «Crec que a ells els servirà com a referència el que va passar l’any passat. Nosaltres vam tenir el 80% de la possessió de la pilota i vam perdre 2-0. És un equip que té una transició defensa atac molt bona, molt vertical, amb dos jugadors en un gran moment, com són Trujillo i Marcos, que dels vuit gols que ha marcat l’equip ells n’han fet set i són una parella que està en estat de gràcia i que haurem de tenir en compte», diu Natxo.

Partit especial per a Marcos
Marcos Jiménez s’enfrontarà al que va ser el seu equip durant dues temporades (la de tercera divisió i la passada). Ara, a les files de l’Sporting Mahonès, el davanter de Pollença està quallant un molt bon inici de temporada. «Tant de bo marqui molts gols perquè me n’alegraria. És un noi encantador, amb qui tinc una grandíssima relació, independentment de l’àmbit esportiu i de si aquí ha tingut més o menys continuïtat, però tant de bo triomfi Marcos allà, Fran Piera al Santboià… això voldrà dir que el seu pas pel Sant Andreu va servir per a alguna cosa», explica Natxo.

CONVOCATÒRIA: Morales, Oliver, Álex, Moyano, Socías, Pelegrí, Dani Guillén, Curro, Dani Martí, Héctor Bueno, Tarradellas, Blanco, Aday, Miguélez, Joel i Manteca.
ALTES: Héctor Bueno (lesionat).
BAIXES: Matamala  i Xavi Moro (lesionats).
CAMP: Municipal de Bintaufa, 12 hores
ÀRBITRE: Bernal Moreno (col·legi valencià).
RÀDIO: RTV (91.6 FM).
TV: Canal 33.

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Badalona al Narcís Sala. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,10 euros per euro apostat, l’empat a 3,10 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 3,10 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS