Segon triomf consecutiu del Femení A

Gran inici de lliga del Femení A. Tot i jugar una categoria per sobre de l’any passat, les andreuenques van signar la segona victòria de la temporada en un partit complicat en el qual la millor definició de les locals es va imposar. Mar, Nat i Sandra van ser les golejadores al Narcís Sala.

L’Athletic Jesús d’Eivissa va venir al Narcís Sala a per totes i amb moltes ganes d’estrenar el seu caseller i això va provocar que durant els primers 30 minuts de partit el conjunt de les illes imposés el seu ritme damunt el camp. Amb més ganes que bon joc, les visitants eren les que van portar el pes del matx, mentre que les locals, molt espesses, no eren capaces de trencar aquesta dinàmica durant els primers minuts.

Tot va canviar, però, en el minut 23 quan després d’una jugada a pilota parada, Mar aconseguia avançar el Sant Andreu en el marcador. A partir d’aquí els últims 20 minuts de la primera part van ser un vendaval local i les quadribarrades van aconseguir dos gols més, obra de Nat (34’) i de Sandra (38’) sense que les visitants poguessin reaccionar.

En la represa va haver-hi més control, millor sortida de pilota i forces arribades a porteria contraria però van ser les eivissenques les que van aconseguir reduir distàncies. La manca d’encert les va condemnar i no van aconseguir apropar-se més en el marcador, que va finalitzar amb el 3 a 1.

Aquest proper cap de setmana les andreuenques es desplaçaran a Vic per afrontar el tercer partit de la temporada.

FEMENÍ A 3
AT. JESÚS 1
FEMENÍ A:
Merche (Sílvia 78′), Laia, Carla, Mariona (Muka 57′), Kaky, Nat, Sara (Mireia 66′), Visa, Mar, Sandra i Lidia.
Targetes grogues:
cap.
GOLS: 1-0 (23′) Mar. 2-0 (34′) Nat. 3-0 (38′) Sandra. 3-1 (70′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS