Suspenen el partit de Juvenil A mancant 4 minuts

Prometia ser una gran tarda de futbol. Bon clima, un bon camp i dos bons equips en el terreny de joc: Sant Andreu i Cornellà B. Però ningú comptava amb que qui hauria de passar desapercebut en un partit net i sense jugades conflictives acabaria per ser el gran i desafortunat protagonista de la tarda.

La primera meitat va ser molt igualada, amb molta lluita per ambdues parts a la zona mitjana del terreny de joc, amb les defenses imposant-se sobre els atacs i concedint poques ocasions, i quan aquestes es produïen, apareixien els porters amb gran encert. Ja durant aquesta primera meitat el col·legiat es va mostrar desmesuradament rigorós a l’hora d’amonestar als jugadors quadribarrats quan amb prou feines va haver-hi motius per a això, condicionant ja el desenvolupament del partit.

uesacn3En la represa, des de molt aviat es va veure que no hi hauria partit. Només es portaven 3 minuts quan una falta normal es castigava de manera més que excessiva amb una targeta groga, la segona, que acabava amb Alejandro expulsat injustament. Poc després, una altra targeta més que discutible acabava amb Nemo també camí dels vestuaris de forma més que rigorosa. El Juvenil A es quedava amb 9 i molt temps per davant: només si es produïa una heroïcitat s’evitaria la derrota.

I la veritat és que va ser així, perquè els 9 jugadors que es van mantenir sobre el terreny van donar tota una lliçó de coratge, actitud i sacrifici, i multiplicant-se en ajudes defensives, impedint no només que el Cornellà aconseguís marcar, sinó que amb prou feines li van concedir opcions per fer-ho.

El despropòsit de decisions arbitrals no acabaria aquí. Encara va quedar temps per a una tercera expulsió d’un jugador local, quan Geri, lesionat i trencat per les enrampades, es retirava del camp coixejant i com bonament podia, i a un metre d’arribar a la banda i que es realitzés el canvi, rebia la seva segona amonestació per perduda de temps, no podent ser realitzat el relleu. Ja amb anterioritat també havien estat expulsats l’entrenador Jonatan i el delegat Paco per atendre, sense haver estat autoritzats, a un jugador local que havia sofert una aparatosa caiguda que va provocar l’esglai de tots els presents, en una altra decisió sorprenent i excessivament rigorosa de l’àrbitre.

Poc després, i sense motius aparents per prendre aquesta decisió, el col·legiat suspenia el partit quan només faltaven 4 minuts per a la seva finalització. Desafortunadament ens havia arrabassat de forma cruel el que esperàvem que anava a ser una bona tarda de futbol.

Però si alguna cosa ens ha demostrat aquest partit, és que malgrat les adversitats, aquest jove equip té coratge, i es creix davant les dificultats, com ens ha demostrat en aquestes dues primeres jornades de lliga. Mai es van enfonsar, i al contrari, les dificultats van treure el millor de tots ells i es van fer més forts com a grup i com a equip.

JUVENIL A 0
CORNELLÀ B 0
JUVENIL A:
Éric, Nemo, Javi, Alejandro, Sergio, Pepe, Carles, Iván (Xavi), Geri, Héctor (Jesús) i Sebas (Víctor).
CORNELLÀ B: Éric, Fede, Lucas, Llobet, Nacho, Arruebo, Pau, Adri (Guinovart), Civil, Jordi i Moha.
Àrbitre: Bastida Torres.
Camp: Narcís Sala. Bon temps i bon ambient a la grada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS