Tarradellas i Matamala s’entrenen amb el grup

L’extrem andreuenc, que es va retirar diumenge a Maó abans que acabés el partit, només té molèsties al genoll, mentre que Roger Matamala, que es va lesionar contra el CD Alcalá en el partit de copa del Rei, encara ja la recta final de la seva lesió al genoll i ja s’exercita amb la resta de companys.

Pere Tarradellas s’ha entrenat aquests dies amb normalitat amb el grup. Després que el jugador andreuenc rebés una entrada el diumenge passat al Municipal de Bintaufa de Maó que el va fer retirar-se abans d’hora del terreny de joc, finalment les molèsties no han anat a més i durant la setmana Tarradellas s’ha pogut exercitar amb la resta de l’equip.

Qui mica en mica també s’està incorporant a les dinàmiques de grup és Roger Matamala. El davanter, que es va lesionar al genoll en el transcurs del partit de copa del Rei contra el CD Alcalá sevillà, encara la recta final de la seva recuperació, si bé per aquest diumenge seguirà sent baixa juntament amb Xavi Moro, operat recentment del menisc.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS