Amb la nova temporada, l’estiu va portar cares noves. Alguns jugadors van marxar –o progressar, podríem dir-, però sembla que les coses no han canviat! El Sant Andreu segueix tenint el pitxitxi del grup, ara personificat en Miguélez, a més del zamora, amb un Morales en un gran estat de forma.

Els 23 gols de Máyor de la temporada passada (21 en lliga, 1 en la fase d’ascens i 1 en la copa del Rei) semblaven, amb el seu adéu per pujar un esglaó i jugar a segona A, un handicap difícil de superar. El jugador d’Asp va estar lluitant fins al final amb Luismi Loro pel pitxitxi. Però aquest protagonisme golejador de Máyor enguany se l’ha fet propi algú que l’any passat ja vestia de quadribarrat: Miguélez.

El jugador, conegut amb el sobrenom de El Mago després que un aficionat de la Balompédica Linense li posés, ha fet una arrencada de lliga espectacular, anotant cinc gols consecutius en tan sols sis partits. Només en la primera jornada de lliga es va quedar sense marcar. Aquest fet el converteix en el pitxitxi del grup III, seguit de prop per Trujillo (Sporting Mahonés) i el propi Luismi Loro, ara a les files del Castelló, ambdós amb quatre gols. En tota la segona B, només un jugador supera a Miguélez a nivell golejador: l’ex de la Grama Aarón Bueno, ara a les files del Cádiz, n’ha fet sis en sis partits.

I si al davant els gols a favor no són cap maldecap (l’equip ja ha marcat un gol més que l’any passat a aquestes alçades), on les coses segueixen fil per randa el guió de la temporada anterior és a la reraguarda. Un cop més, Morales està entre els porters que han encaixat menys gols. I és que el porter andreuenc tan sols ha hagut d’agafar un cop la pilota de dins la xarxa. Una fita que només igualen tres porters de segona B: Wilfred, del Mirandés i Ricardo, de l’Orihuela.

Tot i que dels vuit jugadors que la temporada passada ocupaven les posicions de la defensa només continua un, Moyano, el cert és que els números han millorat amb escreix. L’equip ha aconseguit tal compaginació que ha rebut cinc gols menys que l’any passat en la jornada sis (el curs passat havien encaixat sis gols, per un aquesta temporada).

Això sí, si Miguélez té la mateixa parella de ball que Máyor la temporada passada, Luismi Loro, Morales sembla que, si tot segueix com fins ara, lluitarà pel zamora amb Ricardo, porter de l’Orihuela. Temps al temps.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS