Tot i que el d’aquesta tarda al Narcís Sala no ha estat un partit brillant, el primer equip ha aconseguit sumar tres valuosos punts gràcies al penal de Vázquez sobre Joel que l’àrbitre ha xiulat a les acaballes del partit i que Miguélez ha transformat en l’1-0 final.

Una part per a cada equip. Així es podria resumir el partit d’aquesta tarda al Narcís Sala. El Badalona, conscient que si treia un bon resultat avui tindria opcions per fer-se amb la primera plaça, ha sortit molt ben plantat i ha aconseguit fer-se amb la pilota. Això sí, les dues primeres jugades de perill han arribat a pilota aturada. Primer ha estat Aday (8′), qui ha provat sort amb una falta a l’esquerra de l’atac andreuenc, mentre que a l’altra àrea Vázquez també ha tingut la seva ocasió des de la frontal (10′).

El Badalona ha seguit dominant, si bé cap dels dos equips ha tingut ocasions clares per bellugar el marcador. Quan s’havia disputat un quart d’hora de partit, Charly Ruiz ha tingut la millor ocasió, plantant-se sol davant Morales. La pilota però, ha impactat al pal de la porteria de Morales. El refús l’ha aprofitat Sellarés i aquest ha superat el porter andreuenc, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. Per part dels andreuencs, abans del descans Dani Guillén ha tret una bona centrada buscant Manteca, que intenta rematar de cap llançant-se en planxa.

En l’inici de la segona part, David Prats ha disposat d’una falta directa que ha marxat fora (52′). Després, el joc s’ha ensopit i cap dels dos equips ha arribat amb claredat a la porteria contraria. A diferència de la primera part, la pilota ha estat per al Sant Andreu, que  ha millorat bastant la seva imatge amb el pas pels vestidors. Joel, que acabava de sortir, ha fet una bona centrada que no ha trobat rematador (63′) abans que Tarradellas estigués a punt de contactar amb una altra pilota que havia centrat el mateix Joel (70′).

Al 75’, Sidibe, per part badalonina, ha enviat un xut a la dreta de la porteria defensada per Morales. Però tot just dos minuts més tard, el Sant Andreu veia com es quedava en superioritat numèrica quan Ferrón era expulsat per doble amonestació. Això ha semblat esperonar els quadribarrats, que en la següent jugada podrien haver canviat el signe del partit. Joel ha rebut una pilota dins l’àrea, s’ha regirat, però el seu xut ha anat directament a les mans de David Valle (79′).

A les acaballes, els andreuencs han intensificat la pressió sobre la porteria escapulada. Blanco ha fet una bona centrada cap a l’àrea petita, però la defensa s’ha avançat a Dani Martí, que intentava arribar a contactar amb la pilota de cap (85′). I just a dos minuts pel final, Joel ha rebut una pilota dins l’àrea, Vázquez l’ha fet caure i l’àrbitre ha xiulat penal. Miguélez, el pitxitxi de l’equip, no ha perdonat i ha creuat la pilota just al pal contrari cap al que s’ha tirat el porter del Badalona abans que l’àrbitre xiulés el final.

SANT ANDREU 1
BADALONA 0
SANT ANDREU:
Morales, Álex, Pelegrí, Moyano, Dani Guillén, Dani Martí, Curro, Aday, (Tarradellas 60′) Blanco, Miguélez i Manteca (Joel 60′).
BADALONA: David Valle, Vázquez (Víctor 91′), Óscar Ramírez, Robles, Xavi Muñoz, Ferrón, Rubén Casado (Dani Guerrero 47′), Charly Ruiz, Sidibe, David Prats (Carroza 81′) i Sellarés.
GOLS: 1-0 (89′) Miguélez, de penal.
ÀRBITRE: Pulido Santana (col·legi de Las Palmas). Targetes grogues: al local Blanco, i als visitants Vázquez. Targetes vermelles: al visitant Ferrón (77′) per doble amonestació.
PÚBLIC: uns 700 espectadors al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS