Un 5-0 a segona B a casa, disset anys després

La golejada de diumenge passat contra el Santboià feia disset anys que no es veia al Narcís Sala amb l’equip militant a la categoria de bronze del futbol estatal. Cal remuntar-se a la temporada 94/95 per veure, no només un, sinó dos festivals de gols quadribarrats al feu andreuenc durant aquell curs!

Curro, Miguélez, Tarradellas, Llobet i Blanco van ser els protagonistes d’una golejada que, al Narcís Sala, no es veia des de feia disset anys! Si bé sí que s’han vist a l’estadi durant el segle XXI resultats tan ampli com el del passat diumenge, ens hem de remuntar tots aquests anys enrere per veure un 5-0 a segona B.

La temporada 94/95, justament el 29 de gener de 1995, amb l’equip militant a segona B, visitava el Narcís Sala el Premià en la jornada 21. El partit va acabar amb el mateix resultat, si bé els andreuencs no van poder inaugurar el marcador fins després del descans. Això sí, quina segona part!!! Boli, un jugador nou procedent del Llevant, va revolucionar el partit amb dos gols gairebé consecutius (54’ i 59’). A la festa, ja amb el partit més avançat, es van sumar Conget (74’), Totó (79’) i Luna (81’) que va aconseguir el 5-0 definitiu.

Aquella temporada, unes jornades abans de la golejada al Premià, els seguidors quadribarrats van poder celebrar no cinc, sinó set gols del seu equip. Va ser davant el Sabadell, el 2 d’octubre de 1994, amb tres gols de Luna (17’, 63’ i 82’) i dos de Conget (54’ i 86’) i de Totó (54’ i 76’).

Això sí, aquests cinc gols de diumenge encara queden lluny d’igualar o de superar la major golejada a segona B del Sant Andreu. Va ser la temporada 93/94 davant el Manacor. Els andreuencs van aconseguir deu gols en un partit, amb quatre gols de Conget inclosos. La resta de dianes les van aconseguir dues Roura i una Luna, Sitges, Navarro i Juli.

Foto històrica: Rodolfo Molina / El Mundo Deportivo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS