Un altre cop a les portes

El Sant Andreu ha tornat a caure, igual que l’any passat, en la tercera fase de la copa del Rei davant un Real Murcia que ha creat més ocasions i que ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Pedro. Un any més, l’equip es queda a les portes d’enfrontar-se contra un dels grans de primera divisió.

El Murcia ha sortit molt ben posicionat i és qui ha portat el pes del partit durant el primer tram. Els murcians han gaudit de la primera ocasió del partit quan, després que a Morales se li escapés la pilota en una falta servida per Albiol, els jugadors visitants han continuat la jugada i Dani Martí ha hagut de refusar la rematada final des de la mateixa línia de gol (7′).

El conjunt d’Iñaki Alonso ha seguit controlant la pilota, si bé cada cop ha anat apropant-se menys a la porteria de Morales, i mica en mica el Sant Andreu s’ha anat calmant i ha anat equilibrant el matx. Gairebé arribant a la primera mitja hora de partit, Blanco ha servit un córner i Álex Cacho ha fet una bona rematada de cap que ha sortit uns centímetres per sobre del travesser. I ja a les acaballes de primera part, Kike García ha posat a prova a Morales amb una falta directa que ha refusat el porter quadribarrat. Tot just en la següent jugada, el mateix davanter ha fet lluir-se novament a Morales, evitant així que els visitants s’avancessin abans del descans.

En l’inici de la segona part el partit ha seguit igual que s’ha acabat el primer període. Això sí, el Sant Andreu ha hagut de fer un canvi obligat, el d’Álex (Socías ha entrat en el seu lloc) per un cop que ha rebut en una de les darreres jugades de la primera part i que l’ha deixat desorientat. Els andreuencs han estat els primers en avisar quan Héctor Bueno (56′) ha provat sort amb un bon xut que el porter visitant ha refusat amb les cames.

Però tot just sis minuts més tard, Pedro deixava el Narcís Sala glaçat quan aconseguia, en segona instància, superar Morales. El porter andreuenc ha estat providencial en desviar una rematada dels murcians després d’un servei de cantonada.

Després de refer-se del cop que suposava encaixar un gol, el Sant Andreu s’ha abocat a l’atac i ha tingut fins a tres ocasions per empatar el partit en els darrers compassos. Pelegrí ha estat a punt d’aconseguir-ho a la sortida d’un córner, però la seva rematada ha marxat fora per poc (85′). I en el temps de descompte, dues faltes consecutives servides per Aday que tampoc han acabat al fons de la xarxa: la primera ha anat a les mans del porter i la segona no ha encertat a rematar-la Héctor Bueno dins l’àrea.

SANT ANDREU 0
REAL MURCIA 1
SANT ANDREU:
Morales, Álex (Socías 46′), Pelegrí, Moyano, Dani Guillén (Aday 74′), Héctor Bueno, Dani Martí (Curro 74′), Blanco, Tarradellas, Miguélez i Joel.
REAL MURCIA: Alberto, Mario Marín, Góngora, Amaya, Luciano, Cámara, Pedro (Rosquete 87′), Carles, Albiol, Isaac (Molino 57′) (Chando 82′) i Kike García.
GOLS: 0-1 (62′) Pedro. 
ÀRBITRE: González González (col·legi balear). Targetes grogues: als locals Tarradellas i Miguélez, i als visitants Amaya, Carles, Molino i Cámara.
PÚBLIC: uns 1.600 espectadors al Narcís Sala. 
INCIDÈNCIES: abans del partit s’ha guardat un minut de silenci per Jordi Pitarque, jugador del Reus, i per Daniel González, oncle del tècnic del primer equip, Natxo González, trapassats recentment. En pau descansin.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS