Volen dos punts del Camp d’Esports en l’últim minut

Aquest any tampoc s’ha pogut trencar la malastrugança al Camp d’Esports de Lleida i, per segon any consecutiu, els andreuencs han empatat a un gol. El Sant Andreu ha vist com el Lleida empatava en el darrer sospir un partit que tenia controlat des del minut 58 gràcies a un gol de Miguélez.

Els andreuencs han sortit a totes i durant els primers minuts han arribat a l’àrea dels lleidatans gràcies a les combinacions entre Miguélez i Joel. Dani Guillén (6’) ha estat el primer en provar sort i,tot just un minut després, Miguélez ha rematat de cap a fora. Eduardo, el porter dels de la Terra Ferma, també ha evitat que el mateix davanter asturià i Blanco inauguressin el marcador abans que es complís el primer quart d’hora de partit.

El Lleida, veient la pressió dels quadribarrats, ha despertat de cop i, en una falta servida per Rayo buscant el cap de Joao Moreira, Morales ha hagut d’entrar en escena per rebutjar. El refús l’ha aprofitat Jerson, però aquest ha rematat a la dreta de la porteria (20’). El porter Eduardo ha estat novament providencial, saltant més que Blanco quan intentava rematar una pilota centrada per Miguélez (28’) i també davant Joel. El davanter s’ha quedat sol davant el porter dels lleidatans, però Eduardo no li ha donat opció (30’). A les acaballes, Moyano ha tingut dues opcions per fer que els andreuencs marxessin al descans amb avantatge en el marcador. Primer, intentant aprofitar el llançament d’una falta que un defensa del Lleida ha refusat, i després, rematant per sobre del travesser un córner servit per Blanco.

Després del pas pels vestidors, la segona part ha començat igual que la primera, amb el domini dels quadribarrats. Pelegrí de cap i Blanco han avisat abans que Miguélez, el pitxitxi de l’equip amb tres gols, superés Eduardo. Blanco ha fet una bona jugada per la banda esquerra i ha centrat cap al punt de penal, on Miguélez, amb una gran rematada, ha fet entrar la pilota al fons de la xarxa (58’).

El gol ha fet que el Lleida estirés línies i això ha provocat que el Sant Andreu tingués les seves opcions a la contra. Curro ha intentat incrementar l’avantatge amb un xut llunyà que ha sortit per sobre del travesser abans que Eizaguirre intentés aprofitar una petita confusió de Morales, tot i que Moyano, segur en defensa, ha evitat l’empat (63’). El Lleida ha intensificat la pressió i en dues jugades consecutives, Colorado ha enviat una falta al pal i Pau ha posat a prova Morales amb una bona rematada.

Natxo González ha donat entrada a Manteca, que ha volgut revolucionar el partit fent el segon, però Eduardo, que feia estona que no apareixia, ha posat el guant per evitar la diana del davanter andreuenc (90’). I quan semblava que el Sant Andreu s’emportaria per primer cop en el segle XXI els tres punts del Camp d’Esports, Rayo ha establert la igualada. Salat ha fet jugada per la banda dreta i Rayo ha rematat des de la central superant Morales (92’).

Tot i haver deixat de sumar dos punts en el darrer sospir, els andreuencs segueixen líders, a dos punts del segon classificat, l’Orihuela. Dimecres visita el Narcís Sala el Badalona (18 horas), en el que serà la primera i última jornada entre setmana d’aquesta temporada.

LLEIDA 1
SANT ANDREU 1
LLEIDA:
Eduardo, Pau, Paco Vázquez, Jerson, Dani Marín, Dupi (Salat 76’), Jaume Delgado, Xavi Jiménez (Imaz 84’), Rayo, Colorado i Joao Moreira (Eizaguirre 22’).
SANT ANDREU: Morales, Socíaas, Moyano, Pelegrí, Dani Guillén, Héctor Bueno, Curro (Dani Martí 88’), Tarradellas, Blanco, Miguélez (Llobet 93’) i Joel (Manteca 80’).
GOLS: 0-1 (58’) Miguélez. 1-1 (92’) Rayo.
ÀRBITRE: Suberbiola Zúñiga (col·legi basc). Targetes grogues: als locals Paco Vázquez, Dani Marín i Jerson, i al visitant Blanco.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS