Volen seguir sumant de tres en tres

El Sant Andreu rep demà al Narcís Sala la visita del Badalona, un dels equips que s’han postulat per lluitar amb els andreuencs pels primers llocs de la classificació. Xavi Moro i Matamala són baixa per lesió, mentre que Héctor Bueno, amb molèsties musculars, serà dubte fins a última hora.

Demà dimecres arriba la primera i única jornada entre setmana d’aquesta lliga. Després d’haver perdut dos punts en els darrers compassos del partit al Camp d’Esports de Lleida, el primer equip afronta una nova jornada de lliga, la cinquena, davant el Badalona. «Com tots els Sant Andreu-Badalona, serà un partit molt intens, molt tancat, amb molt de joc directe i segones jugades», explica el tècnic quadribarrat, Natxo González.

El Badalona, a l’igual que el Sant Andreu, ha quallat un molt bon inici de lliga, fet que l’ha fet estar entre els quatre primers classificats. «Els enganxem en un bon moment, de fet, igual que nosaltres. Estan amb confiança, és el que et dóna començar bé», explica Natxo. Aquest bon començament no sorprèn, per res, l’entrenador andreuenc: «Tot el contrari. Manté la base de l’any passat i el normal en un equip com el Badalona és això, el que era anormal era el que passava anys enrere.»

Per al partit de demà, Natxo creu que el més important és «Jugar amb intel·ligència» per evitar que els jugadors desequilibrants del Badalona donin un ensurt: «Del mig del camp cap amunt tenen a gent molt perillosa, com Sellarés i Prats, així que hem de buscar la porteria contrària, però jugant intel·ligentment.»

Héctor Bueno, dubte
El mig andreuenc arrossega molèsties musculars i serà dubte fins a última hora. En cas de caure de la convocatòria, s’afegiria a Xavi Moro i Matamala, que segueixen sent baixa per lesió una jornada més.

CONVOCATÒRIA: Morales, Oliver, Álex, Moyano, Pelegrí, Socías, Raúl, Dani Guillén, Uri, Dani Martí, Héctor Bueno, Curro, Aday, Tarradellas, Blanco, Llobet, Miguélez, Manteca i Joel.
ALTES: Aday (lesionat).
BAIXES: Matamala  i Xavi Moro (lesionats).
CAMP: Narcís Sala, 18 hores
ÀRBITRE: Pulido Santana (col·legi de Las Palmas).
RÀDIO: RTV (91.6 FM).

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Badalona al Narcís Sala. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,50 euros per euro apostat, l’empat a 3,60 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 5,50 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS