A recuperar el camí de la victòria

La Unió Esportiva Sant Andreu buscarà demà a partir de les 17.00h al camp de l’Alzira uns tres punts que li permetin trencar la ratxa que travessa de tres jornades sense guanyar. Els andreuencs vénen d’empatar a un al Narcís Sala contra l’Alacant .

El rival de demà, l’Alzira, és cuer d’aquest grup tercer de la segona divisió B i no ha sumat cap victòria en el que portem de temporada. En els quatre partits que han disputat com a locals, els valencians han acumulat dos empats i dues derrotes.

Per a aquest partit, que serà transmès en directe pel Canal 33, l’entrenador Natxo González ha convocat als següents setze jugadors:

Morales, Oliver, Alex, Moyano, Pelegrí, Socías, Guillén, Hector, Dani, Xavi Moro, Blanco, Tarradellas, Llobet, Miguélez, Manteca i Matamala.

L’equip no té cap baixa per lesió.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS