La Unió Esportiva Sant Andreu només ha pogut arrencar un punt del camp del cuer en un partit en que ha jugat en superioritat numèrica durant gairebé 45 minuts. Els quadribarrats no han pogut aprofitar l’expulsió del lateral de l’Alzira Rafa Gimeno al minut 35 de la primera part.

L’equip valencià, conscient del que s’hi jugava, ha sortit a dominar el partit i ben aviat s’ha fet amb el control de la possessió. No obstant, això no ha semblat afectar-li a un Sant Andreu que ha gaudit de les millors arribades en aquesta primera part. Primer ha estat Dani Martí qui ha rematat amb el cap una centrada de Manteca des de la dreta per provar al porter de l’Alzira Pociello. Només dos minuts més tard era Manteca qui rebia molt ben col·locat dins l’àrea, però el central blaugrana Ballester ha estat ràpid per prendre-li la pilota en el moment de xutar.

L’Alzira seguia gaudint de la possessió però no arribava a l’àrea de Morales. En una badada de la defensa valenciana, nova ocasió pel Sant Andreu, aquesta vegada era Tarradellas qui rematava un pèl desviat.

I la jugada que podia haver trencat el partit; contraatac andreuenc, passada a l’espai per Manteca que guanya la posició a la defensa i a dos metres de l’àrea, és derribat clarament per Gimeno. El col·legiat no ho dubta i considerant ocasió manifesta de gol, treu la vermella al defensa blaugrana. S’obria l’esperança per poder combinar amb més facilitat. La falta picada per Héctor Bueno a punt ha estat de sorprendre a Pociello, que ha refusat al travesser i ha aturat en dos temps.

Amb el pas dels minuts i la inferioritat numèrica de l’Alzira, el Sant Andreu ha equilibrat la possessió de pilota intentant penetrar la defensa valenciana. Un cop de cap de Manteca que ha sortit desviat per poc ha estat la aproximació més clara dels quadribarrats abans del descans. La ocasió més clara per l’Alzira, al minut 43, amb un xut desviat de Ruano.

La segona part començava amb domini del Sant Andreu però sense fluïdesa en el joc i sense arribades clares a l’àrea local. De fet, l’única ocasió clara de la que ha disposat l’equip ha estat una rematada de cap d’Álex a la sortida d’un córner picat per Héctor Bueno. La pilota ha estat refusada per la defensa i en segona jugada, invalidada per fora de joc, Manteca enviava la pilota al fons de la porteria.

A partir d’aquest moment l’Alzira s’ha començat a animar i en tant sols dos minuts ha rematat dues vegades al pal. Primer Juanpe, que acaba de sortir al terreny de joc, avisava rematant amb el cap una bona centrada des de la dreta. Al següent atac de l’equip valencià, Moyano tallava una pilota amb la mà i veia la targeta groga. El xut de falta, de David Fas, s’estavellava al travesser. Tres minuts després, en una falta lateral, Moyano veia la segona groga i deixava el partit en igualtat numèrica.

D’aquí fins al final, tant sols un xut creuat de Matamala i una falta desviada de David Fas per part valenciana. El Sant Andreu allarga la ratxa sense sumar de tres en tres i ja són quatre els partits que fa que no guanya. Tot i això l’equip manté la segona posició amb 19 punts, a tres de l’Oriola que segueix liderant la classificació.

Alzira 0

Sant Andreu 0

Alzira: Pociello, Peque, Pablo Vidal, Ballester, Gimeno, David Fas, Javi Moreno, Castell, Ruano (Juanpe 72’), Tino (Cristian 35’) i Lechuga (Edu Silva 54’).

Sant Andreu: Morales, Alex, Moyano, Pelegrí, Guillén, Tarradellas, Dani Martí (Xavi Moro 64’), Hector Bueno, Blanco, Manteca (Llobet 82’) i Miguélez (Matamala 72’).

Àrbitre: Francisco José Gómez Liarte (col·legi murcià). Ha expulsat al local Gimeno amb targeta vermella directe i al visitant Moyano per doble targeta groga. També han vist la groga Lechuga i Juanpe per part valenciana i Xavi Moro per part andreuenca.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS