El Sant Andreu iguala el millor inici de lliga del segle

En sis jornades, el Sant Andreu ha aconseguit uns grans registres, superant fins i tot els del curs passat, en el que va acabar la lliga sent campió a falta de dos partits. I és que sumar 16 punts en sis jornades està a l’abast de pocs equips avui en dia en les categories professionals.

Sis partits, cinc triomfs i només un empat. 12 gols a favor i només un en contra. Les dades de l’inici de lliga del Sant Andreu parlen per elles mateixes i realment, són difícils d’aconseguir. De fet, només un equip més que el Sant Andreu ho ha aconseguit a segona B –el Cádiz- i a les dues categories superiors, un equip a primera i quatre a segona poden igualar o superar aquesta xifra (a primera han jugat quatre jornades per cinc a segona A).

Amb les dades d’aquest inici el primer equip ja ha igualat la millor arrencada a la lliga d’aquest segle XXI. De fet, no cal remuntar-nos molt enrere en la història per trobar una temporada en la que els andreuencs hagin sumat 16 punts en sis jornades. I alguns dels protagonistes de llavors encara vesteixen avui en dia la samarreta quadribarrada.

Fa tot just quatre cursos, a tercera divisió, l’equip va fer un inici tant bo com l’actual. Amb Natxo González a la banqueta, els andreuencs van guanyar cinc partits consecutius i van empatar el sisè, davant la Pobla de Mafumet a domicili.

Aquell mateix any, en la jornada 7, a casa davant la Rapitenca, l’equip va tornar a empatar. Així doncs, en cas de superar al Benidorm aquest cap de setmana el Sant Andreu 2010/2011 aconseguiria el millor inici de lliga del segle XXI.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS