El Sant Andreu se les veurà demà a casa contra el Benidorm amb la intenció de seguir allargant el bon moment i, de pas, aconseguir la millor arrencada dels darrers anys en cas de superar el conjunt alacantí. Un cop recuperat Matamala, Xavi Moro és l’única baixa per lesió de l’equip.

En sis jornades, l’equip andreuenc treu ja sis punts al quart classificat, el conjunt al que s’enfrontarà demà: el Benidorm. L’arrencada de lliga del primer equip ha estat impressionant i demà, en cas de guanyar al conjunt alacantí, podrien aconseguir el propi millor inici del segle: «Està molt bé! És important, no perquè sigui el millor inici en uns quants anys, sinó perquè aquest any hem començat molt bé. Si a més, és una dada més per a la història, doncs fenomenal», afirma el tècnic, Natxo González.

El de demà serà un partit complicat davant d’un dels rivals que en principi lluitarà amb el Sant Andreu per estar a la zona alta de la taula a finals de temporada. Tot i que els dos conjunts lluiten a priori per estar entre els millors, durant el partit de demà sembla ser que les defenses –sobretot la visitant- s’imposaran a les davanteres. «Vindran a mantenir la seva porteria a zero. La idea és generar alguna ocasió aviat i avançar-nos. D’aquesta manera canviarà una mica la dinàmica del partit, tot i que no crec que gaire. Si el partit es manté 0-0, serà un partit molt tancat», diu l’entrenador quadribarrat.

Els alacantins van rebre cinc gols quan el Mallorca B els va visitar a Foietes i, en els cinc partits següents, només han encaixat dos gols més. És justament aquesta dada la que Natxo González valora: «El que em serveix de referència són els dos gols que ha encaixat en els altres partits. Només ha encaixat un gol com a visitant. Serà un equip molt fort defensivament, ho tenen molt clar. Serà un rival incòmode i serà difícil.»

Matamala, alta

El davanter Roger Matamala ja ha deixat enrere les seves molèsties al genoll que arrossegava des del partit de copa del Rei davant el CD Alcalá de principis de setembre i demà ja estarà a disposició del tècnic quadribarrat. Com és habitual en els partits a casa, Natxo González ha convocat a tots els jugadors disponibles (a excepció de Xavi Moro, que segueix recuperant-se de la intervenció al menisc que li van fer a mitjans del mes passat) i no se sabrà fins demà abans del partit si Matamala està entre els 16 jugadors escollits.

CONVOCATÒRIA: Morales, Oliver, Álex, Moyano, Pelegrí, Socías, Raúl, Dani Guillén, Uri, Dani Martí, Héctor Bueno, Curro, Aday, Tarradellas, Blanco, Llobet, Miguélez, Manteca i Joel.
ALTES: Matamala (lesionat).
BAIXES: Xavi Moro (lesionat).
CAMP: Narcís Sala, 17 hores
ÀRBITRE: López Muñoz (col·legi aragonès).
RÀDIO: RTV (91.6 FM).

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Benidorm al Narcís Sala. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,60 euros per euro apostat, l’empat a 3,40 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 4,75 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS