Massa premi per al Benidorm

El Sant Andreu deixa escapar els primers punts del Narcís Sala davant un Benidorm molt defensiu que va ser molt eficaç i que va marcar l’única ocasió que va crear. Miguélez, que segueix en ratxa, va fer el gol dels andreuencs, que continuen líders a dos punts del segon.

El partit d’aquesta tarda ha començat amb poques opcions per part dels dos equips i, com ja es preveia, amb les dues defenses imposant-se per sobre de les davanteres. Tot i això, l’equip que ha intentat portar la iniciativa i que ha volgut practicar futbol ofensiu ha estat el Sant Andreu, que ha vist com el Benidorm, amb un plantejament molt defensiu des del primer minut de partit, li cedia la pilota i l’esperava al darrera.

El primer xut del partit ha arribat en el minut 28 i ha estat dels andreuencs. Aday ha servit una falta directa que ha marxat a l’esquerra de la porteria d’Óscar. Semblava que el partit s’animava quan tan sols dos minuts més tard, Joel podria haver obert la llauna, però el davanter però s’ho ha pensat dues vegades abans de xutar i la defensa del Benidorm s’ha avançat.

Però tot just quan s’havia superat la mitja hora de joc i després d’un embolic dins l’àrea, l’home gol de l’equip, Miguélez, ha superat Óscar amb un bon cop de cap. L’equip havia fet el que semblava el més complicat: avançar-se. I encara podria haver ampliat l’avantatge amb una centrada d’Álex que Joel no ha arribat a rematar (36’). El Benidorm ha fet un tímid intent per marcar amb un xut d’Agulló des de la frontal de l’àrea que Morales ha desviat abans del descans.

El pas pels vestidors no ha variat gaire el ritme del partit, si bé el Benidorm semblava posar-hi una mica més de ganes. El Sant Andreu s’ha quedat en superioritat numèrica quan Ayala ha fet una falta sobre Joel quan aquest encarava porteria i l’àrbitre ha expulsat el jugador alacantí. Tot i ser un més, els andreuencs no ho han sabut aprofitar i no s’han apropat amb excessiu perill a la porteria defensada per Óscar.

Només Héctor Bueno, primer amb un xut de falta directa que ha enviat el porter a córner (63’) i, després en el mateix servei de cantonada servit per Aday, rematant de cap fora, ha intentat ampliar distàncies. I tant perdonar, els quadribarrats ho han acabat pagant. Quan tot just quedaven deu minuts per acabar el partit, Gil ha aprofitat una relliscada de Dani Guillén, ha fet una cavalcada per la banda dreta, ha centrat i, després d’un dubtós control, Luis Domenech ha superat Morales. Màxima eficàcia per a un Benidorm que ha arribat un cop i ha marcat.

En els darrers minuts, i amb tot el Benidorm donant per bo l’empat, els andreuencs s’han abocat a l’atac. Dani Martí ha rematat un córner que ha marxat a la dreta de la porteria d’Óscar, Moyano també ha rematat el servei d’un córner que ha sortit fregant el travesser i, en el darrer sospir, Blanco ha centrat una pilota que Dani Martí ha rematat massa fluix.

SANT ANDREU 1
BENIDORM 1
SANT ANDREU
: Morales, Álex, Moyano, Socías, Dani Guillén, Héctor Bueno, Curro, Tarradellas, Aday (Blanco 65’), Miguélez (Dani Martí 81’) i Joel (Manteca 77’).
BENIDORM: Óscar, Valero, Navarro (Gil 65’), Carrasco, Ayala, Tito, Agulló, Víctor Albalat (Pablo García 59’), Cubillas, Chupe i Del Castillo (Luis Domenech 46′).
GOLS: 1-0 (33′) Miguélez. 1-1 (82’) Luis Domenech.
ÀRBITRE: López Muñoz (col·legi aragonès). Targetes grogues: als locals Curro, Aday, Miguélez, Moyano, Héctor Bueno i al tècnic, Natxo González, i als visitants Valero, Víctor Alabat, Óscar i Cubillas. Targetes vermelles: directa al visitant Ayala (62’).
PÚBLIC: uns 1.200 espectadors al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS