Natxo González: «Hem jugat amb foc i potser ens hem cremat»

En la roda de premsa posterior al partit contra el Benidorm, el tècnic andreuenc explicava que estava content per la primera part que havia fet l’equip, però de la segona meitat deia que era una experiència de la que calia aprendre. Natxo també va valorar el rendiment dels davanters i dels defenses.

A la segona part el Benidorm s’ha quedat amb deu però no ha variat gens el guió del partit.
Sí, ha seguit el mateix partit des del minut zero. Nosaltres tenir la pilota i ells tractar de defensivament estar forts i esperar alguna acció com la del gol. Nosaltres hem fet un partit bastant interessant, el primer temps m’ha agradat moltíssim, sí que es veritat que sense excessiva profunditat i amb poques ocasions, i en el segon temps hem sabut interpretar que amb deu havíem de bellugar la pilota, però calia bellugar la pilota per generar ocasions i profunditat. Aquí ens hem equivocat. Hem jugat amb foc i potser ens hem cremat. Són experiències que cal aprendre. També cal tenir en compte que ells han arribat un cop i ens han fet gol.

Una jugada desafortunada perquè a més Dani Guillén es rellisca en el pitjor moment.
Sí, sigui pel que sigui. Insisteixo, no hem sabut interpretar bé el que requeria el partit. Sí en quant al concepte, que era possessió de la pilota i no desesperar-nos, però tractant de profunditzar i matar el partit. I aquí crec que en els darrers metres no hem estat fins.

Miguélez està en ratxa i gairebé li arriben les pilotes a ell perquè les fiqui sense voler.
Sí. És el que hi ha quan estàs en aquesta línia. Però òbviament a Miguélez cal demanar-li alguna cosa més que gol.

Miguélez s’ha retirat amb molèsties… no està una mica fart de rebre faltes?
No ho sé, sinó que es dediqui al ping-pong [riu]. Les característiques del futbol són aquestes… com els grans cracks, que quan són desequilibrats els passen aquestes coses.

Et preocupa que els dos davanters centres que més han jugat a la lliga, Joel i Manteca, no s’hagin estrenat a la lliga?
No em preocupa un pèl. A tu?

No, simplement tinc la sensació…
A tu sí, oi?

No, no…
Una mica sí, eh? No siguis mentider! [riu]. A mi no em preocupa! Mentre l’equip marqui gols tant em fa si els marquen els davanters centres com el lateral esquerre. M’és igual. Òbviament els davanters viuen dels gols, però cal veure el que li donen a l’equip i els punts que li donen a l’equip, independentment de si ells materialitzen les ocasions o no.

Sent davanters centres que viuen del gol, sí que hi ha la sensació que ells necessiten marcar?
Sí home, com a davanters, ells saben que el seu objectiu, la seva competència principal és fer gols. Però si no marquen, però ens beneficiem de la seva feina fent gols altres, doncs per a mi és suficient. L’important és que l’equip marqui gols… i que no encaixi! Llavors guanyes sempre! [riu]. Sí que ells volen marcar gols.

Defensivament, l’equip encaixa pocs gols, però a més li generen poquíssimes ocasions. Tenint en compte que porteu poc temps treballant i que la defensa és pràcticament nova, deus estar satisfet?
Sí, estic molt satisfet. Amb tots els canvis que hi ha hagut estem demostrant un nivell bastant acceptable en aquest sentit. L’aprenentatge ha estat ràpid i només cal que jugadors com Raúl i Uri es vagin adaptant a aquesta situació i que cada cop hi hagi més competència. No m’esperava aquesta adaptació i el rendiment tant aviat com a equip.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS