Natxo González: “No hem sabut trobar el camí”

Després del partit contra l’Alzira el tècnic Natxo González analitzava què li havia passat a l’equip…

Hem tingut dues fases ben diferenciades, onze contra onze, fins al minut 30 i després del 30 fins al final. En la primera fase l’equip ha estat molt bé, amb opcions de posar-se per davant amb bones ocasions i després a partir de l’expulsió, quan sembla que tot es posa de cara, doncs no saps jugar en aquell moment amb superioritat numèrica. No és la primera vegada que ens passa i ahir tampoc vam saber trobar el camí jugant amb un més.

L’equip ha perdut fluïdesa arran de l’expulsió…

L’Alzira s’ha replegat molt al darrere i no hem tingut arguments per combatre una mica això, entre que faltaven idees i que passaven els minuts ha arribat la precipitació. Ens han creat perill i aquesta sèrie d’elements fan perdre una mica el rumb del partit.

Com deies, a la primera part l’equip ha merescut marxar amb algun gol al marcador…

Amb onze contra onze el partit ha estat obert, ells jugaven com a locals i encara no havien guanyat, ho estàvem aprofitant bé perquè això ens generava més espais i teníem més sortida al contraatac, però després ens ha costat portar la iniciativa i combatre una defensa ben tancada al darrere.

En tot cas, malgrat els quatre partits consecutius sense guanyar, l’equip manté la segona posició a la taula…

És una categoria molt igualada. El nostre bon començament ens permet mantenir-nos en posicions de privilegi malgrat aquesta ratxa, però ara ja hem gastat tots els comodins i hem de tornar a guanyar amb la tranquil·litat del vestidor. A aquestes alçades és comprensible que siguem forts en alguns aspectes i no tant en d’altres.

Et preocupa la ratxa que travessa l’equip?

M’inquieta, com a tots, però no em preocupa. Sé que tornarem a guanyar i esperem que sigui quant abans millor.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS