Natxo González: “No hem sabut trobar el camí”

Després del partit contra l’Alzira el tècnic Natxo González analitzava què li havia passat a l’equip…

Hem tingut dues fases ben diferenciades, onze contra onze, fins al minut 30 i després del 30 fins al final. En la primera fase l’equip ha estat molt bé, amb opcions de posar-se per davant amb bones ocasions i després a partir de l’expulsió, quan sembla que tot es posa de cara, doncs no saps jugar en aquell moment amb superioritat numèrica. No és la primera vegada que ens passa i ahir tampoc vam saber trobar el camí jugant amb un més.

L’equip ha perdut fluïdesa arran de l’expulsió…

L’Alzira s’ha replegat molt al darrere i no hem tingut arguments per combatre una mica això, entre que faltaven idees i que passaven els minuts ha arribat la precipitació. Ens han creat perill i aquesta sèrie d’elements fan perdre una mica el rumb del partit.

Com deies, a la primera part l’equip ha merescut marxar amb algun gol al marcador…

Amb onze contra onze el partit ha estat obert, ells jugaven com a locals i encara no havien guanyat, ho estàvem aprofitant bé perquè això ens generava més espais i teníem més sortida al contraatac, però després ens ha costat portar la iniciativa i combatre una defensa ben tancada al darrere.

En tot cas, malgrat els quatre partits consecutius sense guanyar, l’equip manté la segona posició a la taula…

És una categoria molt igualada. El nostre bon començament ens permet mantenir-nos en posicions de privilegi malgrat aquesta ratxa, però ara ja hem gastat tots els comodins i hem de tornar a guanyar amb la tranquil·litat del vestidor. A aquestes alçades és comprensible que siguem forts en alguns aspectes i no tant en d’altres.

Et preocupa la ratxa que travessa l’equip?

M’inquieta, com a tots, però no em preocupa. Sé que tornarem a guanyar i esperem que sigui quant abans millor.

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020