Objectiu tres punts

La Unió Esportiva Sant Andreu rep demà a partir de les 12.00h al Gandia al Narcís Sala. Els de Natxo González intentaran retrobar-se amb la victòria després dels últims empats aconseguits per l’equip.

I és que en les darreres quatre jornades els quadribarrats només han pogut sumar 3 punts, empatant contra Benidorm, Alacant i Alzira, i perdent contra el Teruel.

Per a aquest partit l’entrenador Natxo González ha convocat a tota la plantilla a excepció de Moyano, que complirà la sanció d’un partit per la doble targeta groga que va veure diumenge passat a Alzira.

Els valencians han ascendit aquesta temporada a la segona divisió B però estan sent una de les sorpreses del campionat. Són quarts a la classificació amb 18 punts i encadenen una ratxa de tres victòries consecutives.

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020