La Unió Esportiva Sant Andreu rep demà a partir de les 12.00h al Gandia al Narcís Sala. Els de Natxo González intentaran retrobar-se amb la victòria després dels últims empats aconseguits per l’equip.

I és que en les darreres quatre jornades els quadribarrats només han pogut sumar 3 punts, empatant contra Benidorm, Alacant i Alzira, i perdent contra el Teruel.

Per a aquest partit l’entrenador Natxo González ha convocat a tota la plantilla a excepció de Moyano, que complirà la sanció d’un partit per la doble targeta groga que va veure diumenge passat a Alzira.

Els valencians han ascendit aquesta temporada a la segona divisió B però estan sent una de les sorpreses del campionat. Són quarts a la classificació amb 18 punts i encadenen una ratxa de tres victòries consecutives.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS