UE Sant Andreu 1 – CF Gandia 1

Nou empat de la Unió Esportiva Sant Andreu, aquesta vegada contra el Gandia. Un resultat que no s’ajusta al que s’ha vist a la primera part, on els andreuencs han disposat d’ocasions claríssimes i els valencians només han arribat per fer el gol de l’empat en una jugada d’estratègia.

Ha sortit molt fort l’equip de Natxo González al terreny de joc. Conscients que s’havia de trencar la ratxa de quatre partits sense guanyar, els quadribarrats han estrenat el marcador en la primera jugada de perill del partit. Al minut 4, una precisa centrada des de la banda dreta d’Álex ha servit per què Manteca posés el cap i enviés la pilota al fons de la xarxa. No obstant, l’àrbitre ha considerat que Manteca no ha tocat la pilota i li ha donat el gol al lateral del Sant Andreu.

Només quatre minuts més tard, una doble ocasió que no ha acabat en gol de miracle. En el llançament d’un córner la pilota li ha caigut a Socías, que dintre de l’àrea, ha ajustat un xut a la dreta de la porteria de Reguero. El porter valencià ha tret una mà excel·lent, el refús li ha caigut a Pelegrí i el defensa andreuenc ha estavellat la pilota al pal.

Un minut més tard era Aday qui s’internava a l’àrea per la dreta, però el xut li ha sortit alt. Dos minuts més tard, nova aturada de Reguero, aquesta vegada a xut de Tarradellas.

El Sant Andreu seguia controlant la possessió de la pilota i semblava que els gols podien caure en qualsevol moment. Miguélez amb el cap n’ha tingut una altra, però el porter del Gandia Reguero ha tornat a aturar.

Fins que al minut 27, en la primera aproximació amb perill dels valencians, Jonathan ha rematat al primer pal lliure de marca un córner servit des de l’esquerra per posar l’empat al marcador. Un empat que castigava la bona arrencada del Sant Andreu.

Abans del descans, una ocasió clara per Aday, que ha vist com el seu xut ha estat aturat novament per Reguero.

La segona part, força avorrida, no ha donat gaire de sí. El Sant Andreu no ha sabut trobar el camí a la porteria valenciana, amb un Gandia que ha jugat molt bé el seu paper i s’ha replegat bé al darrere ,conformant-se amb un empat molt valuós per ells.

Una falta penjada per Aday que ha refusat el porter ha estat l’acció més clara de tota la segona part per als quadribarrats. En una jugada semblant a punt ha estat de donar l’ensurt el Gandia, però Morales ha refusat la pilota quan un jugador valencià estava amb la canya apunt per rematar completament sol al segon pal.

Cinquena jornada consecutiva sense guanyar dels andreuencs que la setmana vinent viatgen a Palma per enfrontar-se amb el filial mallorquinista.

UE Sant Andreu 1

CF Gandia 1

UE Sant Andreu: Morales, Pelegrí, Socías, Guillén, Miguélez, Tarradellas, Héctor Bueno, Álex, Curro (Dani Martí 71’), Luis Blanco (Aday 3’) i Manteca (Matamala 71’).

CF Gandia: Reguero, Romera, Pereira, Jonathan, Carrillo, Floro (Mauro 85’), San Julián, Eztieder, Hernández, Verdés (Garrido 74’) i Álvaro Rosa (Omar 82’).

Gols: 1-0 Álex Cacho (4’). 1-1 Jonathan (27’).

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano (col·legi balear). Ha tret una groga a Héctor Bueno per part local i a Romera, Pereira, San Julián, Hernández i Álvaro Rosa per part visitant.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS