Mallorca B 1 – Sant Andreu 0

La Unió Esportiva Sant Andreu ha perdut per 1 a 0 al camp del Mallorca B en un partit on la sort no li ha somrigut. Com ja va passar contra l’Alzira i el Gandia, els andreuencs han generat ocasions que no s’han pogut materialitzar i els mallorquins han marcat en la primera arribada que han tingut.

El partit ha començat amb un lleuger domini de la pilota per part de l’equip balear, però no han calgut ni deu minuts per que els quadribarrats recuperessin la possessió i comencessin a generar perill. Pelegrí, amb un xut de falta que ha sortit un pèl desviat, feia el primer avís andreuenc. Pocs minuts després, Miguélez des de l’interior de l’àrea es treia un bon xut que el porter mallorquinista Yeray desviava a córner.

Seguia provant-ho el Sant Andreu. Passada llarga per Aday que controlava molt bé dins l’àrea, però davant del porter la creuava massa.

I ha arribat la primera arribada amb perill del Mallorca B, al minut 22. Una falta frontal picada per Aleix enganyava la barrera i Oliver no ha pogut fer res per aturar la pilota. S’avançaven els balears sense haver-ho merescut.

Tot i el cop moral, l’equip ha seguit buscant la porteria mallorquina. A punt ha estat d’arribar l’empat en una centrada des de la banda de Tarradellas, però Aday, amb la punta de la bota, no ha poSant Andreu3gut connectar una bona rematada.

I més clara ha estat encara la ocasió de la que el Sant Andreu ha disposat al minut 39. La defensa del Mallorca B s’ha fet un embolic, la pilota li ha caigut a Héctor Bueno i el seu xut, després de rebotar dues vegades en la defensa, a punt ha estat de sorprendre a Yeray que ha desviat a córner.

S’arribava al descans després d’una primera part força complerta en la que només ha faltat una mica més d’encert de cara a porteria.

A la represa l’equip ha seguit controlant la pilota i demostrant certa superioritat al filial del Mallorca, però costava més generar ocasions clares de perill. Semblava que en algun córner dels Sant Andreu2que ha disposat el Sant Andreu podia arribar l’empat, però el domini no es traduïa en gols.

Socías, Joel i Dani Martí han entrat al terreny de joc per mirar de donar aire a l’equip, però els minuts passaven i cada vegada era més difícil trobar la porteria mallorquinista.

Segueix la maledicció a Son Bibiloni, un camp on els quadribarrats no han aconseguit puntuar mai. Tot i això, les sensacions que transmet el joc de l’equip són ben diferents als resultats que s’estan obtenint.

Mallorca B 1

Sant Andreu 0

Mallorca B: Yeray, Damià (Berdolet 77’), Polaco, Jaume, Ramón, Alberto (Ángel 60’), Aleix, Pina, Sergi, Dídac (Jaime 52’) i Dani.

Sant Andreu: Oliver, Pelegrí, Moyano, Álex (Socías 75’), Guillén, Curro, Héctor Bueno, Tarradellas, Aday (Joel 62’), Miguélez i Manteca (Dani Martí 40’).

Gols: 1-0 Aleix (22’)

Árbitre: Diego Sebastián López Martínez (col·legi murcià). Ha mostrat la targeta groga a Alberto i Jaume per part local i a Álex Cacho i Héctor Bueno per part andreuenca.

Fotografies: http://www.javiernebot.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS