La Unió Esportiva Sant Andreu viatja aquesta tarda cap a Palma per enfrontar-se demà a partir de les dotze del migdia al Mallorca B a Son Bibiloni. Pels precedents, un estadi gens propici per sortir de la ratxa negativa que travessa l’equip.

Tres són les vegades que els quadribarrats han visitat el feu mallorquinista i totes tres han marxat amb derrota. La darrera, la passada temporada, amb un 3 a 2 al marcador favorable als balears.

Aquesta vegada però, el Sant Andreu arriba amb molta gana de victòria. Els de Natxo González no guanyen des del 26 de setembre i tenen el repte de retrobar el bon camí. Precisament a les Balears va ser on es va produir aquesta última victòria, davant l’Sporting Mahonès.

El Mallorca B no travessa tampoc una bona ratxa, es troba quinzè a la classificació amb 11 punts. Els mallorquins han sumat només dues victòries en el que portem de temporada i dels últims cinc partits, n’han perdut quatre. Tots dos equips, per tant, necessiten els tres punts per recuperar la tranquil·litat.

Per a aquest partit, l’entrenador Natxo González ha convocat als següents setze jugadors:

Oliver, Eric, Álex, Guillén, Moyano, Pelegrí, Socías, Aday, Curro, Dani Martí, Héctor, Tarradellas, Xavi Moro, Joel, Manteca i Miguélez.

Destaca la entrada en la convocatòria del porter del juvenil Eric per la lesió de Morales. També és baixa per lesió Luis Blanco.

Queden fora per decisió tècnica Uri, Raúl, Llobet i Matamala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS