CE Sabadell 2 – UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha caigut a la Nova Creu Alta en un partit on de nou la falta de punteria ha estat decisiva. Els gols de Marc Fernández, al límit del descans, i d’Agustín, a pilota aturada, han donat la victòria al Sabadell.

Ha estat un partit amb una primera part força avorrida. I això que només començar, el Sant Andreu ha tingut una primera aproximació a l’àrea de De Navas. Incorporació per la banda esquerra de Dani Guillén i la seva centrada la rematava Aday desviada per sobre la porteria.

Tot i aquest primer intent tan matiner, no s’han vist ocasions clares per part de cap dels dos equips. El Sabadell tenia una mica més de possessió i intentava desequilibrar per banda amb el jove Isaac Cuenca, però no trobava posició de rematada clara.

L’ocasió més clara fins al moment, una falta picada per Fito des de la dreta que Oliver ha pogut aturar amb certes dificultats. La resposta del Sant Andreu en una altra falta que picava Héctor Bueno i atrapava De Navas sense problemes.

Quan semblava que el marcador no es mouria i s’arribaria al descans amb empat a zero, un cacau imparable de Marc Fernández entrant per la banda dreta posava al Sabadell per davant en el marcador a la mitja part.sbd-sta

Completament diferent ha estat l’inici de la segona part. El Sant Andreu ha sortit convençut d’obrir la llauna en uns primers minuts que han recordat molt als darrers partits.

Minut 50, centrada de Tarradellas que Miguélez remata desviat per poc a fora. Minut 51, bona combinació andreuenca que deixa Aday sol davant del porter De Navas, que evita el gol amb una gran aturada amb el peu. Minut 53, xut desviat de Xavi Moro des de la frontal. Minut 55, Aday combina amb Matamala que encara a De Navas i el xut del davanter quadribarrat surt fregant el pal. Minut 57, xut llunyà de Miguélez que atrapa el porter arlequinat.

Cinc ocasions en set minuts, tres d’elles més que clares, però la recompensa no arribava. El Sabadell se n’ha adonat i ha col·locat una línia de cinc homes en defensa. Aquest ajustament defensiu ha tallat la fluïdesa amb la que el Sant Andreu estava arribant a la porteria contraria i ha tornat a adormir el partit.

D’aquí fins al final les ocasions han estat pel Sabadell. Oliver evitava molt bé el segon gol en un u contra u dins l’àrea amb el japonès Hiroshi. Minuts després, un mal refús en defensa del Sant Andreu li deixava la pilota a Puigdollers que enviava el seu xut un pèl desviat.

Al minut 37’, en un córner servit des de la dreta, el defensa local Agustín feia a plaer el segon del partit amb el cap. Un gol que sentenciava el partit i que era el definitiu. Moyano, al temps de descompte, ha salvat el tercer dels sabadellencs desviant una centrada a córner quan Hiroshi ja estava a punt per marcar amb comoditat.

sbd-sta2

CE Sabadell 2

UE Sant Andreu 0

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Bermudo, Agustín, Puigdollers (Juvenal 84’), Juanjo, Hiroshi, Toni Lao, Isaac Cuenca (Raúl 55’), Fito (Robles 62’) i Marc Fernández.

UE Sant Andreu: Oliver, Moyano, Socías, Dani Guillén, Xavi Moro, Aday (Manteca 68’), Miguélez, Tarradellas, Héctor Bueno, Álex (Raúl 68’) i Matamala (Joel 79’).

Gols: 1-0 Marc Fernández (43’), 2-0 Agustín (82’).

Árbitre: Acosta Lorenzo (col·legi de Tenerife). Ha mostrat targeta groga als locals Chapi, Bermudo i Agustín i als visitants Xavi Moro i Álex.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS