Derrota sense pal·liatius

Duríssim correctiu el rebut en la visita del Juvenil A a Can Peixauet. Després dels primers 30 minuts de joc gens feia presagiar el desastre que després es produiria. I és que durant aquest període el Sant Andreu va dominar, va jugar molt bé i va gaudir de bones ocasions, incloent dues pilotes al travesser, i per contra no va passar gaires dificultats en defensa. El partit semblava controlat a l’espera d’aprofitar alguna de les bones opcions per marcar i avançar-se en el marcador. Però en 8 minuts nefasts per al nostre juvenil tot va canviar. La Grama que amb prou feines havia donat senyals de vida fins llavors, va aprofitar les nostres distraccions defensives per marcar en les seves tres primeres ocasions i col·locar un gairebé definitiu 3-0 en el marcador. La bona imatge oferta durant mitja hora de partit es va diluir en tan sol 8 minuts. Malgrat la duresa del cop, l’equip andreuenc va reaccionar i va reduir el desavantatge mancant a 4 minuts per al descans amb un bon gol de Geri. Era el tant que podia servir per tornar a ficar a l’equip dins del partit, però poc va durar l’alegria, perquè un altre error de concentració en la jugada següent facilitaria el quart gol dels de Santa Coloma i sentenciaria pràcticament el partit, perquè els visitants ja si van quedar definitivament fora de combat i sense poder de reacció. Aquest cop abans del descans ja va resultar definitiu.

La segona meitat va ser un complet tràmit que solament va servir perquè els locals s’aprofitessin d’un rival desmoralitzat i enfonsat per acabar golejant-ho sense pietat. La consistència defensiva que havia caracteritzat al Sant Andreu durant les nou jornades anteriors no va existir en Santa Coloma i per això es va encaixar en un sol partit gairebé tants gols com en resta de la temporada.

En dies així és difícil treure el costat positiu després d’una derrota tan dura i contundent, però cal confiar que aquest equip sigui capaç de recuperar el bon to habitual en defensa i al mateix temps demostrar que la bona imatge que es va oferir durant el primer terç del partit pugui tenir continuïtat durant 90 minuts. Cal passar pàgina al més aviat possible. Avui tot ha sortit malament, sol val reaccionar, aquest equip sap jugar i té qualitat per tirar endavant. Per això, el treball i la constància seran fonamentals i l’únic camí per recuperar-se al més aviat possible.

UA Gramenet B: Sergio (David), Yebran, Ramos, Álvaro (Albert), Xavi, Álex, Javi (Buza), Tarsi, Iván (Pol), Cane i Gonzalo (Darwin)

UE Sant Andreu: Gabri (Adri), Oriol Nomen, Xavi Ponce (Jilmar), Alejandro (Pepe), Javi Ruiz (Canut), Iván (Peter), Geri, Héctor, Camí, Víctor i Carles

Gols: 1-0, Javi (min. 30); 2-0, Iván (min. 33); 3-0, Cane (min. 38); 3-1, Geri (min. 41); 4-1, Iván (min.43); 5-1, Javi (min. 64); 6-1, Iván (min. 68); 7-1, Tarsi (min. 71)

Árbitre: Calle Martínez. Groga a Buza de la Gramenet i vermella a Jilmar del Sant Andreu (min. 74)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS