Empat agònic

El Juvenil A va salvar un punt en el descompte en un partit igualat i amb una part per l’equip andreuenc i una altra per l’Hospitalet.

Durant el primer període els visitants, fent el just, es van mostrar superiors i més perillosos que els locals que van estar molt imprecisos. L’Hospitalet va saber rendibilitzar el seu matiner gol per jugar i controlar el partit amb comoditat i sense passar dificultats durant els primers 45 minuts que es van consumir a poc a poc entre la monotonia i l’avorriment. El Sant Andreu no va saber reaccionar davant el gol del rival i en cap moment va semblar que pogués arribar l’empat.

En la segona meitat va començar amb un canvi d’actitud per part local que per moments va inclinar el camp de costat andreuenc obligant al rival a replegar línies i a no jugar amb la mateixa comoditat. Per fi van arribar les primeres oportunitats locals que no obstant això no es concretaven de manera positiva. Així va anar transcorrent la segona meitat, amb l’equip quadribarrat intentant-ho amb més fe que encert, i l’Hospitalet buscant una contra per sentenciar el partit. La sensació era que ni els uns, malgrat els seus esforços, anaven a ser capaços d’igualar el partit, ni els altres, més preocupats a mantenir el seu avantatge, de sentenciar-ho.

Però quan el partit agonitzava i semblava que la derrota era inevitable, en un servei de cantonada i després d’un rebuig dins de l’àrea, Pepe aconseguia empalmar la pilota enviant-la al fons de la xarxa salvant així un punt de manera agònica però també molt merescuda per l’esforç realitzat durant tota aquesta segona meitat.

No va ser un gran partit per cap de les parts, però si molt lluitat i disputat, amb un just repartiment de punts vist el realitzat per tots dos equips.

UE Sant Andreu – 1
CE L’Hospitalet B – 1

Camp: Narcís Sala. Uns 200 espectadors

UE Sant Andreu: Gabri, Oriol Nomen (Iván), Xavi Ponce, Alejandro, Sergio, Pepe, Carles (Peter), Héctor (Barga), David
(Javi Ruiz), Víctor i Geri.

CE L’Hospitalet B: Roger, Xavi, Quim, Sergio, Dani, Cano, Pedro, Robinho, Over (Marc), Héctor i Éric (Heras)

Gols: 0-1, Over (min. 7); 1-1, Pepe (min. 91)

Árbitre: Fernández Pérez. Grogues a Alejandro, Sergio y Peter dels locals i a Sergio, Cano, Pedro y Héctor dels visitants. Vermella a Ponce (min. 91) i a Cano (min. 91)

Més en

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020

Prèvia Femení B

Premsa14 de febrer de 2020