Espanyol B 3 – Sant Andreu 0

Una llàstima la derrota del femení, ja que després de disputar una gran primera meitat contra un dels co-liders de la categoria, en els primers minuts de la segona meitat es va descentrar i va llençar tota la feina feta fins al moment.

Un partit de dues meitats molt clares, la primera una gran actuació de les visitants que amb molt d’ordre, intensitat i bon joc, van defensar molt bé i van gaudir sobretot d’una oportunitat clarísima en un ma a ma de sandra amb la portera rival.

Els primers 15 minuts de la represa van ser mortals i ja sigui per mérit blanquiblau o per demèrit quadribarrat el fet es que en un quart d’hora es van encaixar els 3 gols sense practicamnet reaccio, aquest minuts van condemnar la gran feina feta en la primera meitat.

El Sant Andreu perd la tercera posició que espera recuperar abans d’acabar la primera volta.

Sant Andreu: Sílvia, Loli, Carla, Kaky, Marta, Nat, Pidi, Sara (70′ Maria), Sandra, Lenny (70′ Lidia) i Mar.

Gols: 1-0 (Débora 50′), 2-0 (Brenda 58′), 3-0 (Débora 59′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS