La Nova Creu Alta, un camp difícil

La Unió Esportiva Sant Andreu visita aquest diumenge un estadi del que només han volat cinc punts aquesta temporada. A més, els andreuencs no hi han aconseguit guanyar mai.

Sabadell és, com deia l’entrenador Natxo González després del partit contra l’Hospitalet, un escenari ideal per trencar la ratxa de partits sense guanyar que porta l’equip quadribarrat. Es dóna el fet que el Sant Andreu mai ha guanyat a la Nova Creu Alta, cosa que fa que el repte que afrontaran els jugadors diumenge a partir de les 12.00h, els fagi sortir més reforçats en cas que s’aconsegueixi la victòria.

Al llarg de la història, el Sant Andreu ha jugat tretze vegades en lliga a l’estadi sabadellenc. D’aquests tretze enfrontaments, sis han estat a la segona divisió, sis més a la segona B i un altre a tercera. Els quadribarrats han aconseguit arrencar cinc empats del camp del proper rival. Tots ells empats a zero o a un. L’equip arlequinat ha aconseguit vèncer en vuit ocasions als andreuencs, sis d’aquestes vuit per només un gol de diferència.

La trajectòria del Sabadell a casa aquesta temporada també és molt bona. Els homes entrenats per Lluis Carreras han sumat 13 dels 18 punts que han disputat a casa. Només el Lleida i el Teruel han aconseguit sumar a la ciutat vallesana.

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020