La Retransmissió del Triniteam en DVD, a la venda al Narcís Sala

Coincidint amb el partit de Festa Major aquest diumenge contra la Gramenet, el Triniteam et vol fer reviure l’últim cop que el poble va ser una festa: la promoció d’ascens del Sant Andreu a 2a Divisió. La Retransmissió del Triniteam inclou els moments claus de cada eliminatòria (Ponferradina, Universidad Las Palmas i Barça Athlètic), les imatges dels partits i la retransmissió de l’equip d’esports de Ràdio Trinitat Vella des dels estudis i des de les cabines de premsa. Ara, a part d’escoltar les jugades, podràs veure-la reproduïdes en pantalla!


Ens trobaràs diumenge a partir de les 11:00 a la porta de Santa Coloma (sortida del pàrquing) i a l’accés de la Grada Jove. Vine i emporta’t La Retransvisió del Triniteam per només 10 euros. Recorda que sortiràs guanyant per partida doble, perquè la teva aportació servirà per pagar els desplaçaments fins a finals de temporada (i qui sap si també arribarà per finançar-nos un nou play-off!).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS