Natxo González: “Ens ho hem de prendre com un repte”

El tècnic andreuenc valorava en la roda de premsa posterior al partit l’actuació de l’equip davant el Gandia.

A la primera part s’ha pogut golejar, però a la segona l’equip no ha xutat ni una vegada a porta…


Sí, hem tingut un primer temps per posar-nos amb una diferència clara al marcador, però a partir d’aquí ells arriben una vegada i empaten. I a la segona part ha estat com xocar contra una paret en la qual, com en altres partits, estem tenint problemes. No és fàcil trobar espais i ens costa trobar el camí.

El gol del Gandia ha canviat el partit?

No, el que canvia el partit és que et veus en una situació en la qual estàs fent molt per posar-te per davant i ells fent molt poc t’empaten. I això quan portes una ratxa de partits sense guanyar doncs emocionalment també pesa. Ens entra la precipitació i la capacitat per autorregular les emocions es perd perquè estem obligats a guanyar i no és fàcil.

Com està Luis blanco?

Ha notat un possible trencament, però fins que no tinguem les proves no sabrem l’abast de la lesió.

Què s’ha de fer per canviar aquesta situació?

Guanyar. Ens haurem d’exigir tots una mica més. Però també és una qüestió d’encert, perquè te’n vas al descans amb 3 a 0 o 3 a 1 i tot se’t posa molt més de cara. I per altra banda, haurem de treballar i buscar solucions per quan els equips contraris se’ns tanquin com fan la majoria. També haurem d’intentar que emocionalment això ens passi factura el menys possible.

És un repte. Hem demostrat que som capaços de fer una ratxa positiva com al començament de temporada i ara tenim un repte que és recuperar la dinàmica i ens ho hem de prendre més com un repte que com una llosa que portem al damunt. Sempre s’han de buscar reptes, i ara mateix tenim aquesta situació, per tant hem de treballar amb això.

Els primers trenta minuts de partit l’equip ho ha tingut tot…

Hem d’anconseguir això. Hem fet trenta minuts molt bons, generant ocasions com per consolidar un resultat molt positiu i no hem tingut encert en part per la bona actuació del seu porter. Per això hem de treballar, per que en comptes de trenta minuts siguin seixanta i no ens pesi aquesta excessiva responsabilitat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS