Natxo González: “Estem treballant per trobar solucions”

A la finalització del partit contra la Gramenet el tècnic del Sant Andreu destacava que s’estan intentant introduir variants tàctiques per sortir de l’embús.

Natxo, llàstima del gol només començar el partit…

Sí, no ens podem permetre que a la primera jugada un error de concentració ens faci començar amb el 0-1 amb el que això suposa en el moment en que ens trobem. Sabem que aquest és el nostre principal problema, a pilota aturada tenim errors i hem d’exigir-nos molt més en aquest sentit.

Avui era el dia clau per trencar la ratxa…

És el que dèiem, això és un pes que portes i a més amb el 0-1 tan d’hora doncs costa molt. Jo personalment estic orgullós, hem posat intensitat al partit i hem tingut ocasions, però sempre ens passa alguna cosa en els últims metres, o no estem encertats o l’atura el porter… Per això estem com estem aquestes darreres jornades.

Què t’ha semblat la darrera jugada del partit amb la caiguda d’Aday dins l’àrea?

No ho sé, Aday ho sabrà, en qualsevol cas l’àrbitre no ha xiulat i no hi ha res que parlar.

Com se soluciona aquesta situació?

Estic buscant solucions, avui hem introduït algun canvi en atac: Ha entrat Llobet, hem avançat la posició d’Héctor, Miguélez més amunt… Busquem solucions per sortir d’aquest embús i en això és en el que treballem. Com ja he dit algun cop estic més ocupat que preocupat perquè en aquests moments és quan s’ha de donar solucions a l’equip.

Com estan els jugadors anímicament després de 9 partits sense guanyar?

Malament, òbviament. Cada setmana que vagi passant el pes és més gran i aquesta és la preocupació més gran, que això pugui anar afectant a l’equip.

Trobes a faltar alguna cosa a la plantilla? Tens alguna necessitat?

Ara mateix no ho sé, ho haurem de valorar. L’equip té una fitxa lliure, però s’ha de tenir recursos i en aquests moments no estan les coses com per tirar coets. En tot cas segur que ens ajuntarem i ho parlarem, però vaja, ara mateix confio plenament en la gent que tinc i hem d’intentar que emocionalment i mentalment això ens afecti el menys possible.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS