Natxo González: “Hem de seguir treballant perquè ningú perdi l’autoconfiança”

Després del partit contra el Sabadell, el tècnic andreuenc posava èmfasi en el fet de seguir creient en el repte de trencar la mala ratxa.

Com has vist el partit Natxo? El Sant Andreu segueix sense guanyar a la Nova Creu Alta, es un tema de malefici del camp o què passa?

No em preocupa que sigui aquí, sino el fet de no guanyar una altra vegada. Crec que ha estat un partit bastant igualat i s’ha decidit per l’eficàcia en els últims metres.

Tens la sensació que es torna a pagar molt cara un badada, un petit detall?

Són molts detalls, és veritat que fem els partits molt anivellats, que tenim el control del joc, però al primer xut a porta que ens fan ens marquen i ja anem a remolc com ha passat a la primera part. A la segona hem sortit bé, hem disposat de dues ocasions molt clares per igualar el marcador però no ho hem aconseguit i després amb el 2-0 ja era pràcticament impossible.

Quatre partits consecutius sense marcar fora de casa. És una dada preocupant?

Si no marques gols és impossible guanyar.

Què t’ha semblat el Sabadell?

No sóc qui per valorar-lo, però està en una bona línia i té jugadors desequilibrants. És un equip que genera i crec que hem pogut contrarrestar bé el seu joc d’el·laboració que és el seu fort.

El segon gol, a pilota aturada, és una falta de concentració defensiva?

Pot ser, ells han tret profit de l’estratègia i nosaltres amb córners i faltes laterals no hem pogut. Si es sumen les petites coses es treuen conclusions.

El repte segueix?

Òbviament és el repte que tenim ara i pel que hem de treballar, sino no tindria sentit continuar. No estic sentint que l’equip sigui tant inferior als contraris, emocionalment l’equip ha afrontat bé el partit però ens estan castigant massa amb poques aproximacions. L’únic que podem fer es seguir generant ocasions i defensivament intentar no encaixar, és l’únic que podem fer.

Creus que hi ha ansietat entre els davanters?

L’ansietat no la considero en el món del futbol. Una cosa és precipitació o preocupació. Està clar que quan els davanters tenen ocasions i no marquen això no els afavoreix, però hem de treballar perquè ningú perdi l’autoconfiança. Hem de seguir tenint ocasions i ja entraran.

Com està l’equip anímicament?

L’equip emocionalment no està ni malament ni enfonsat. Hem de seguir treballant en la nostra autoconfiança perquè això no ens passi factura. Hem de seguir creient amb aquest repte i treballant dia a dia, és l’únic que podem fer.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS