Natxo González: “Tenim forces i sortirem endavant”

Després del partit contra l’Hospitalet, l’entrenador andreuenc es mostrava convençut que amb el treball del dia a dia, l’equip superarà aquesta dinàmica i després serà més fort.

Amb quin gust de boca et quedes després del partit?

Tal i com ha anat a cosa amb bon gust de boca, perquè hem aconseguit salvar un punt a l’últim minut.

Ells no han generat gaire perill, però vosaltres no molt més…

A la primera part hi ha hagut una ocasió clara de l’Hospi que ha tret Oliver i dues nostres molt clares de Dani Martí. El que passa es que en aquestes categories és molt difícil que hi hagi moltes ocasions. Ens hem posat per davant que és el més difícil i després ens ha costat gestionar el resultat.

Què t’ha semblat l’arbitratge d’avui?

No faig valoracions de l’àrbitre. Tinc moltes vivències i això et demostra que uns dies et beneficien i uns altres et perjudiquen.

Es noten les absències respecte la temporada passada?

No serveix de res pensar això. Som els que som i amb això hi hem d’anar. Les sis primeres jornades ningú trobava a faltar a ningú i ara que estem en una mala ratxa és normal que això passi, però hem de pensar que estem en una nova temporada. No ens podem comparar amb d’altres temporades perquè cauríem en un error.

Fa quinze dies deies que era un repte sortir d’aquesta situació…

I ho segueix sent. Al cap i a la fi és un repte perquè la dinàmica segueix aquí. Ens hagués agradat que durés quatre setmanes, però en portem set i hem de seguir amb aquest repte.

A mi no em preocupa, m’ocupa. El que em preocuparia seria que l’equip no tirés, però a l’equip que se li pot demanar avui? Ocasions, millor futbol… tenim el handicap que venim de veure ahir un equip que ho fa perfecte, però no tots podem jugar com ells.

Però ara la situació és més complicada que fa dues setmanes…

Quan tens una adversitat a la vida l’has de superar dia a dia i és el que hem de fer, creure en el treball. A mi em seguirà agradant aquest repte i hem de seguir i seguir treballant. Quan superem aquesta dinàmica serem molt més forts. Hem viscut una situació molt bona les primeres sis jornades i ara estem vivint una situació completament contraria. Hem d’aguantar la tempesta i dintre del col·lectiu ajudar-nos, demà sempre és un altre dia i hem d’anar amb la il·lusió de guanyar a Sabadell. En aquests moments és quan realment els col·lectius surten endavant o s’enfonsen. Nosaltres tenim força per sortir endavant i sortirem endavant.

La setmana que ve a Sabadell..

És un gran escenari i un gran equip. Treballarem per trencar la dinàmica allà, és un bon lloc per fer-ho. Només hem de pensar en aquest partit, hem d’anar dia a dia.

No faig valoracions de l’àrbitre. Tinc moltes vivències i això et demostra que uns dies et beneficien i uns altres et perjudiquen.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS