Sant Andreu 2 – L’Hospitalet 2

Un gol de Miguélez al minut 93 de partit ha permès al Sant Andreu sumar un punt més que merescut en un partit on de nou les millors ocasions han estat pels de Natxo González.

Ja a la primera aproximació, els quadribarrats podien haver encarrilat el partit si l’àrbitre hagués assenyalat penal en una clara trepitjada d’un defensa de l’Hospitalet a Miguélez dins l’àrea. El senyor Cardona Santana ha interpretat que l’asturià s’havia llençat a la piscina i li ha mostrat la targeta groga.

Només un minut més tard ha estat l’Hospitalet qui ha arribat amb perill amb una bona rematada de Corominas, però la gran intervenció d’Oliver ha evitat que l’equip riberenc s’avancés en el marcador. Ha estat l’acció més clara de la primera part per l’equip de Miguel Álvarez.

Minut 18, una centrada des de l’esquerra de Tarradellas no trobava rematador i es passejava per davant la porteria de Craviotto. Deu minuts després, en un rebuig defensiu la pilota li queia a Dani Martí que creuava una mica massa la pilota en una rematada estranya amb el genoll.

El mateix Dani Martí a punt ha estat d’avançar al Sant Andreu en el marcador pocs minuts després. Des del punt de penal i amb el cap, enviava fregant el pal una bona pilota centrada per Guillén des de la banda.

Semblant ha estat la darrera ocasió de perill abans del descans. Aquest cop centrada de Manteca i rematada de Miguélez que sortia alta per poc.

Només començar el segon temps nova jugada polèmica. Albert Manteca que cau dins l’àrea però l’àrbitre no ho considera punible. Sí que ho ha fet dos minuts després, en una acció molt rigorosa, on l’atacant andreuenc i el defensa de l’Hospitalet s’han agafat mútuament de la samarreta. El col·legiat davant la sorpresa general ha assenyalat el punt de penal. Miguélez el transformava i avançava als quadribarrats en el marcador.

El ritme del partit era intens amb anades i vingudes de tots dos equips. Moyano, a la sortida d’un córner, posava a prova al porter de l’Hospi Craviotto.

I arribava la primera expulsió del partit. Toni Velamazán, després de xutar una falta abans de que xiulés l’àrbitre, veia la segona groga i marxava abans d’hora. En el xut de la falta ben aturat per Oliver, Jordi Martínez feia l’empat aprofitant la centrada de la segona jugada.

S’ha animat l’Hospitalet després del gol i Cristian Alfonso, que acabava de sortir, ha provat de superar Oliver en una gran jugada, però la pilota ha sortit massa creuada.

Intentava el Sant Andreu tornar a agafar la iniciativa en el marcador. Un córner assajat acabava amb la rematada fluixa de Tarradellas des de la frontal.

Semblava que cap dels dos equips no aconseguiria tornar a batre la porteria contraria, però just quan s’anunciaven els quatre minuts de descompte, una falta molt discutible sobre un davanter de l’Hospi la transformava de manera magistral per l’escaire Corominas. Un autèntic golàs que feia pensar que els tres punts volaven cap a la Feixa Llarga.

No s’ha rendit però el Sant Andreu. Els de Natxo González han avançat línies buscant l’empat a la desesperada i l’han trobat en les botes de Miguélez. L’asturià ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer l’empat a dos i evitar una derrota que hagués estat molt injusta.

Durant la celebració del gol, el porter de l’Hospitalet Craviotto ha vist la segona targeta groga i Ivan Hammouch s’ha hagut de posar sota els pals els pocs segons que quedaven de partit.

No hi ha hagut temps per més. El Sant Andreu suma un nou empat, el sisè de la temporada.

UE Sant Andreu 2

CE L’Hospitalet 2

UE Sant Andreu: Oliver, Pelegrí, Moyano, Guillén, Xavi Moro (Joel 79’), Miguélez, Tarradellas, Álex, Matamala, Dani Martí i Manteca (Aday 79’).

CE L’Hospitalet: Craviotto, Barón, Moussa (Ivan Hammouch 45’), Viale, Lucas, Velamazán, Corominas, Jordi Martínez, Eloy (Cristian Alfonso 65’), Pitu i Cirio (Manel 71’).

Gols: 1-0 Miguélez (50`), 1-1 Jordi Martínez (69’), 1-2 Corominas (90’), 2-2 Miguélez (93’).

Árbitre: Cardona Santana (Las Palmas). Ha mostrat la targeta groga a Pelegrí, Guillén i Miguélez per part local i a Craviotto (2), Moussa, Viale, Velamazán (2), Cirio i Manel per part visitant. Han vist la vermella per doble targeta groga els jugadors de l’Hospitalet Craviotto i Velamazán.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS