Treballada victòria del Juvenil A a Terrassa

Després de tres jornades sense conèixer la victòria, la visita a Terrassa era fonamental per tornar a retrobar-se amb el triomf.

Malgrat la posició de cuer dels egarencs, no anava a ser fàcil, ja que tots els equips que han passat per l’Estadi Olímpic de Terrassa han sofert molt per poder puntuar, i per als nostres no anava a ser diferent.

Després d’un inici de pressió local, l’equip andreunc va anar a poc a poc ficant-se en el partit i començant a controlar-ho. Durant l’últim terç de la primera meitat els visitants van crear perill i van poder avançar-se en el marcador, encara que finalment s’arribaria al descans amb el resultat inicial.

No més començar la segona part del partit, als 2 minuts, arribaria la jugada del gol del Sant Andreu. Després d’una bona pressió a la defensa local, s’aconseguia robar la pilota i forçar un servei de cantonada. El llançament de Víctor des de la cantonada acabaria directament a dins de la porteria del Terrassa. Gol olímpic que resultaria definitiu. Des d’aquest moment el partit semblava molt controlat per part visitant. Els locals no aconseguien crear perill, mentre el nostre juvenil va desaprofitar un parell de bones opcions per haver sentenciat el partit.

Tot i axó, poc a poc el Terrassa va començar a desplegar-se ofensivament al mateix temps que els nostres s’anaven replegant, passant per alguns moments de dificultats. Però finalment el partit s’anava a complicar, amb 2 targetes vermelles directes a Sergio i Canut. No obstant l’equip va saber sacrificar-se i defensar el gol malgrat els infructuosos intents dels egarencs en els últims minuts del partit.

Tres punts de gran valor, davant un rival molt lluitador i motivat després de la seva victòria de la setmana passada. Cal valorar molt positivament la resposta de l’equip malgrat les baixes.

Terrassa FC – 0

UE Sant Andreu – 1

Camp: Estadi Olímpic de Terrassa ´

Terrassa FC: Dani, Salinas, Roura, Aarón,Albert, Aitor, César, Juanma (Carlos Artés), Carlos Solà (Édgar), Garriga y Ferran

UE Sant Andreu: Gabri, Carles, Javi Ruiz, Jilmar, Sergio, Iván, Barga (Mordillo), Peter (David López), David Santos (Canut), Javi y Víctor (Sebas)

Gol: 0-1, Víctor (min. 46)

Árbitre: Sánchez Rico. Groga a Aitor del Terrassa i a Carles, Javi Ruiz, Peter i Víctor. Vermellas als andreuencs Sergio i Canut

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS