UE Sant Andreu 1 – UDA Gramenet 1

Nou empat del Sant Andreu al Narcís Sala en un partit marcat pel gol matiner d’Axel pels colomencs. A la segona part Llobet ha fet l’empat pels quadribarrats.

Només començar el partit, en la primera aproximació d’un dels dos equips a l’àrea rival, la Grama ha aprofitat una badada defensiva per posar-se per davant al marcador. Ha estat Áxel qui amb la cama dreta ha aprofitat una assistència per fer el 0-1.

El Sant Andreu ha intentat refer-se d’aquest gol en contra però no ha estat fins al minut tretze quan l’equip ha trepitjat l’àrea colomenca. Una pilota aèria pentinada per Manteca ha habilitat al segon pal Miguélez que ha vist com el seu bon xut era ben aturat per Barragán.

Un minut després, a punt ha estat la Grama d’ampliar diferències. Una errada en la defensa quadribarrada ha generat un espai a l’esquena dels centrals que Vila ha aprofitat molt bé però el seu xut fluix l’ha pogut atrapar Oliver sense problemes.AG10112801315

Abans del descans, tres ocasions més per als andreuencs. Al minut 36, centrada des de la banda esquerra de Dani Guillén que controla molt bé Tarradellas dins l’àrea però el seu xut se’n va per sobre de la porteria de Barragán. Vuit minuts després idèntica jugada amb els mateixos protagonistes, aquesta vegada Tarradellas encerta amb la direcció però xuta massa fluix.

S’arribava al descans d’un partit gens vistós i amb derrota parcial pels locals. La segona part començava amb una aproximació de la Gramenet. Un quatre contra quatre en zona de tres quarts es convertia amb una excel·lent passada en profunditat en un u contra u de Vila amb Oliver. La rematada del davanter visitant l’aturava el porter quadribarrat sense problemes.

Hi havia alternatives per tots dos equips, al minut 51’ era Héctor Bueno qui a punt estava de fer l’empat. Falta lateral bastant llunyana que bota just davant la porteria però Barragán reacciona molt bé i desvia a córner.

Semblava que podia arribar el gol del Sant Andreu, però de nou una errada defensiva local deixava la porteria buida i la pilota picada per Vila des de fora l’àrea era salvada providencialment per Oliver.

Seguia lluitant l’equip de AG10112801064Natxo González i la recompensa arribava en forma de gol al minut 60 de partit. Centrada des de l’esquerra, Manteca no encerta a rematar al primer pal, però Llobet molt atent al segon envia la pilota al fons de la xarxa convertint l’empat.

El gol feia créixer l’equip andreuenc que ho seguia provant amb insistència. Només tres minuts després de l’empat una ocasió claríssima per posar-se per davant al marcador; falta que penja Héctor Bueno, aquest cop des de la dreta, i Miguélez dins l’àrea petita a boca de canó estavella la pilota en el cos del porter Barragán.

Encara en disposava d’una altra el Sant Andreu abans d’acabar el partit. Una pilota morta dins l’àrea quedava franca a Matamala, però Barragán sortia molt bé tapant espai al davanter i aturava amb el pit.

D’aquí fins el final comptades ocasions per tots dos equips sense massa perill. Amb aquest empat, la Grama que s’emportava el Trofeu de Festa Major.

UE Sant Andreu 1

UDA Gramenet 1

UE Sant Andreu: Oliver, Moyano, Socías, Guillén, Xavi Moro (Matamala 61’), Miguélez, Tarradellas, Héctor Bueno, Álex, Llobet (Aday 80’) i Manteca (Curro 80’).

UDA Gramenet: Barragán, Sierra, Rubén, Alfonso, Céspedes (Bolaños 66’), Axel (Pradas 31’), Joaquín (Roger 73’), Vila, Juste, Cazorla i Oriol.

Gols: 0-1 Axel (1’), 1-1 Llobet (60’)

Àrbitre: Bernal Moreno (valencià). Ha mostrat la groga als locals Héctor Bueno i Aday (2) i al visitant Juste. Aday ha vist la segona groga, i per tant la vermella, amb el partit ja finalitzat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS