Castelldefels 1 – Sant Andreu 1

El Juvenil A va aconseguir un punt que sap a poc en la seva visita a Castelldefels. L’equip quadribarrat va merèixer més però la falta d’encert el va condemnar a l’empat. Els visitants, molt ordenats durant tot el partit, van contenir bé al rival i van aconseguir avançar-se en el marcador amb un gran gol de Nemo als 10 minuts. Però no va durar molt l’alegria, ja que els locals van aprofitar que l’equip andreunc estava momentàniament amb 10 jugadors a causa de la lesió de Xavi, per igualar el marcador en el minut 25. Així finalitzaria la primera meitat.

En la represa, els visitants es van mostrar superiors, i van gaudir de molt bones ocasions per haver aconseguit la victòria, però una vegada més, la falta de punteria va evitar que se sumessin els tres punts. Malgrat tot, un meritori empat davant un rival fort i correos, i que es va presentar amb moltes ganes després del relleu de l’entrenador i la seva victòria de la setmana passada, però que es va trobar amb un Sant Andreu molt sòlid.

UE Castelldefels – 1

UE Sant Andreu – 1

Camp: Els Canyars. Nit molt freda.

UE Castelldefels: Dani Cuesta, Troncoso, Mario (Álvaro), Marc Martínez, Ari, Dimas (Álex García), Luis (Carlos), Tena, Sani (Moreno), Dani López i Jordi.

UE Sant Andreu: Gabri, Carles, Jarque, Jilmar, Ponce, Pepe, Barga, Iván (Peter), Javi Ruiz (Canut), Víctor i Nemo (David).

Gols: 0-1, Nemo (min. 10); 1-1, Jordi (min.25)

Árbitre: Cardoso Vilana. Grogues a Dani Cuesta dels locals; i a Pepe, Javi Ruiz, Víctor i Canut dels visitants.

Més en

Prèvia Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa20 d'abril de 2018

David Prats no continuarà al capdavant del Juvenil A

Premsa20 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa16 d'abril de 2018

Color a la graderia, grisor a la gespa (1-1)

Premsa15 d'abril de 2018