Punt d’inflexió (0-1)

El Sant Andreu ha trobat aquesta nit a l’Estadi Balear allò que buscava des de feia setmanes, sumar els tres punts i trencar la dinàmica negativa. Un gol de Manteca només començar la segona part ha donat la victòria als quadribarrats.

Per fi s’ha trencat la mala ratxa i el Sant Andreu ha pogut sumar els tres punts dos mesos i mig després. Una victòria molt necessària que renova els ànims i l’auto-confiança del grup i fa encarar els propers compromisos amb un pes menys a sobre.

El partit ha començat amb molt respecte entre tots dos equips, amb uns minuts inicials de tempteig. Les dues ocasions andreuenques de la primera part han estat un xut de Manteca que el porter balear ha pogut refusar bé i una falta picada per Héctor Bueno que ha sortit per damunt la porteria.

El Sant Andreu ha sortit molt motivat a la segona part i no ha passat ni un minut per que Manteca aprofités una passada de Curro per guanyar l’esquena a la defensa, encarar el porter i picar la pilota suaument per damunt per fer el gol que donava els tres punts.

Héctor Bueno s’ha hagut de retirar a causa d’unes molèsties i llavors l’Atlètic Balears s’ha vingut amunt intentant buscar l’empat. Els balears intentaven crear perill sobretot en les jugades a pilota aturada.

Els quadribarrats estaven aguantant bé al darrere quan s’ha produït un nou contratemps; l’àrbitre ha mostrat la vermella a Raúl després d’una picabaralla. Quedaven deu minuts i s’havia de defensar el resultat com fos. L’equip ha ajuntat línies i ha aconseguit aguantar les envestides de l’Atlètic Balears per emportar-se uns tres punts vitals de Palma.

Una victòria que trenca la dinàmica i serveix a l’equip per començar a retrobar la seva millor versió.

Atlètic Balears 0

UE Sant Andreu 1

Atlètic Balears: Bonis, Bio (Hoyos 86′), Oscar Tena, Del Castillo, Valentín, Coco, Ernesto, Lawal (Savoia ’75), Martins, Lucas i Peter.

UE Sant Andreu: Morales, Pelegrí, Moyano, Raúl, Xavi Moro, Héctor Bueno (Dani Martí 58’), Socías, Tarradellas, Curro, Joel (Aday 83’) i Manteca (Álex Cacho 68’).

Gols: 0-1 Manteca (46’).

Árbitre: Suárez Betancor (Las Palmas). Ha mostrat la targeta groga als locals Ernesto, Diop i Bio i als visitants Hector Bueno (21’), Xavi Moro (44’), Morales (84’) i Dani Martí (94’)i la vermella a Raúl (82’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS