David Llobet, un gol cada 49 minuts

El jove davanter debutava contra la Grama com a titular i va respondre amb un gol que li donava un punt a l’equip. És una de les variants en atac que està provant el tècnic Natxo González.

Diumenge passat contra la Gramenet, Natxo González va decidir alinear-lo a l’onze titular i Llobet va estirar del carro anotant el gol que suposava l’empat de l’equip quadribarrat. Però a més del gol, el de Cambrils va estar molt actiu i va crear perill a la porteria colomenca.

El de la jornada passada va ser el seu segon gol amb la samarreta andreuenca. El primer el va fer a la tercera jornada per arrodonir la golejada (5-0) contra el Santboià. Tot just en 98 minuts que ha disputat en total a la lliga, el davanter ha sabut trobar el camí a la porteria en dues ocasions.

Llobet va ser un dels fitxatges d’aquest estiu. Arribava procedent de la Pobla de Mafumet de la tercera divisió. En total ha disputat cinc partits, quatre de lliga i un de copa. En quatre d’aquests cinc ho va fer sortint des de la banqueta, però sempre aprofitant els seus minuts al màxim.

Més en

Empat del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de març de 2019

Un punt treballat (1-1)

Premsa16 de març de 2019

Triple prova de foc lluny del Narcís Sala

admin15 de març de 2019

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de març de 2019