El Juvenil A acomiada l’any amb derrota en el derbi

Els andreuencs van sortir derrotats per 3-1 en la seva visita al Nou Sardenya, en un partit més igualat del que indica el marcador. Malgrat trobar-se als 18 minuts amb un clar desavantatge de 2-0, els andreuncs no van baixar els braços i van disposar d’oportunitats clares per haver-se ficat de ple en el partit.

Als 6 minuts del segon període, els visitants van desaprofitar un penal que va poder canviar el rumb del partit,  i quan més a prop semblava estar el gol del Sant Andreu, un penal inexistent a favor dels locals semblava sentenciar definitivament el partit. No va ser així, perquè els quatribarrats van tornar a reaccionar, van reduir el desavantatge amb un gol de Víctor, i van arribar fins i tot a marcar el segon gol, però va ser anul·lat en una altra controvertida decisió del col·legiat. Fins al final van seguir els intents dels visitants, però sense sort.

No es reprendrà la lliga fins després de les festes nadalenques, el dia 8 de Gener davant el RCE Espanyol B. Temps per reposar forces i recuperar lesionats per poder afrontar amb garanties la segona volta.

CE Europa 3

UE Sant Andreu 1

CE Europa: Jordi Fuentes, Fernando, Cachi, Santigosa, Geri, Gerard (Sucarrats), Fede, Víctor, Manu (Jordi Mauri), Márquez (Éric Blasco) i Aldo (Cuadrillero).

UE Sant Andreu: Éric, Carles, Pepe, Jilmar, Alejandro, Iván (David), Varga (Mordillo), Peter, Ruiz, Víctor i Nemo (Canut).

Gols: 1-0, Manu (min. 14); 2-0, Márquez (min. 18); 3-0, Márquez de penalti (min. 75); 3-1, Víctor (min. 77).

Árbitre: Rodríguez Enrique. Groga a Gerard i Víctor.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS