El Juvenil A remunta i aconsegueix tres punts molt importants

L’equip andreunc va saber reposar-se del gol encaixat en la primera meitat i remuntar el partit per aconseguir la seva cinquena victòria en la lliga i encadenar també la seva cinquena jornada de sense conèixer la derrota.

No va entrar bé l’equip local en el partit, malgrat disposar d’una clara ocasió en el minut 1. El Mercantil va plantejar una bona pressió avançada que va dificultar molt el joc del Sant Andreu. El perill visitant arribava a pilota parada. Una falta en la frontal a l’esquadra, que no va ser gol per una miraculosa mà del nostre meta Eric, i un corner rematat de cap en el segon pal que suposava el gol visitant. No van poder els locals igualar el partit en la primera meitat malgrat disposar d’alguna clara ocasió.

En la represa tot va canviar, els andreuncs van buscar amb ganes i perill la porteria rival, mentre els visitants eren incapaços de mantenir la pressió que tan bons resultats els havia donat. En els minuts 50 i 62 arribaven els dos gols que suposaven la remuntada. Els locals, en dues jugades d’estratègia, aconseguien donar la volta al partit amb gols de Pepe i Canut. Van ser molt bons minuts dels quatribarrats, que van disposar de clares ocasions per deixar el partit sentenciat. Però en el minut 72 arribava l’expulsió de Ponce, que va tallar d’arrel el bon nivell ofensiu de l’equip, però que no va ser suficient perquè els visitants arribessin a inquietar.

Merescuda victòria del nostre juvenil, que segueix oferint un bon nivell malgrat l’acumulació de baixes per lesió que ve sofrint últimament.

UE Sant Andreu 2

CE Mercantil 1

Camp: Narcís Sala. Uns 150 espectadors en tarda assolellada

UE Sant Andreu: Éric, Carles, Ponce, Pepe, Jilmar, Iván, David López (Peter), Barga (Alejandro), Javi, Víctor Alonso i Nemo (Canut)

CE Mercantil: Óscar, Pol, Ángel, Agus (Toni), Joan, Alex, Marroco, Albert (Xavi), Chipi (Enric), Jairo i Boada.

Gols: 0-1 Alex (min.23), 1-1 Pepe (min.50) i 2-1 Canut (min.62)

Árbitre: García Martos. Amonestats Ponce (2), Víctor i Jilmar dels locals i Marroco i Chipi dels visitants. Vermella a Ponce al minut 72.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS