El Sant Andreu s’emporta el III Memorial José Martínez

El guanyador s’ha decidit a la tanda de penals (4-5) després d’acabar els noranta minuts amb empat a un. La tornada de Morales a l’onze ha estat la gran nota positiva de la tarda.

En un partit que ha vingut molt bé per no perdre el ritme de competició després de no poder jugar diumenge passat contra l’Atlètic Balears, l’equip quadribarrat s’ha acabat emportant el trofeu cap a Sant Andreu.

El duel començava amb molta igualtat sobre el terreny de joc. El Pubilla Casas sortia motivat al camp davant d’un rival de categoria superior i el Sant Andreu aprofitava el partit per no perdre el ritme de competició i per donar minuts als jugadors menys habituals.

La primera ocasió andreuenca arribava amb una rematada de cap de Tarradellas que sortia fregant el pal de la porteria local. Tot i que el joc s’anava decantant en favor dels quadribarrats, una bona triangulació del Pubilla Casas permetia a Nabil obrir el marcador i avançar l’equip blanc-i-blau.AG10120801102

Encara abans del descans l’equip local disposava d’una bona ocasió per ampliar diferències, però la bona intervenció de Morales, que reapareixia després de la seva lesió, evitava el gol.

A la segona part molts canvis per part de tots dos equips. Els suplents volien demostrar coses i el partit ha pujat d’intensitat. Al minut 31’, Joel era objecte de penal i Aday transformava des dels onze metres per posar l’empat al marcador.

Precisament des dels onze metres s’hauria d’acabar decidint el guanyador del III Memorial José Martínez. La tanda s’acabava decidint en favor del Sant Andreu, que transformava tots els llançaments. Oliver era decisiu a l’aturar el tercer penal del Pubilla Casas.

Sant Andreu: Morales, Raul, Moyano, Socías, Xavi Moro, Miguélez, Tarradellas, Álex, Uri, Dani Martí i Manteca.

També han jugat: Oliver, Pelegrí, Victor Alonso, Joel, Aday, Iván, David Llobet i Matamala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS