Empat a zero del juvenil A

El Sant Andreu i el Mataró van igualar a zero en un bon partit on només hi van faltar els gols.

El resultat no es correspon en absolut al que es va poder veure sobre el terreny de joc per part de tots dos equips. La realitat va ser que van gaudir un partit obert, amb bon joc i amb ocasions a les dues àrees.

Els de Mataró van entrar millor en el partit, amb un joc fàcil, fluït i ràpid que durant els primers 30 minuts va posar en serioses complicacions als locals. En l’últim terç d’aquesta primera fase va cedir el domini dels visitants, i l’equip andreuenc va començar a prendre protagonisme i a manar en el partit, en el que seria un presagi del que anava a succeir en la segona meitat.

En els segons 45 minuts el partit canviaria per complet, passant els locals a ser amos i dominadors del joc per complet. Les ocasions van començar a succeir-se una després d’una altra, a força de bon joc i molta lluita. La gran actuació del meta del Mataró evitava l’arribada del gol malgrat els continus intents quadribarrats. Els visitants aguantaven com podien i no renunciaven a buscar una contra, encara que els seus esforços a poc a poc s’anaven limitant a labors defensives, intentant mantenir la igualada. Ho va deixar tot al camp el Sant Andreu fins al final, i realment va fer mèrits més que suficients per obtenir el premi del gol i de la victòria, però aquesta vegada ni el joc desplegat, ni l’esforç realitzat per tots els jugadors va tenir la recompensa del triomf.

No obstant això, les sensacions tornen a ser bones, l’equip ha tornat a recuperar la fortalesa defensiva que li caracteritzava, i es mostra amb capacitat suficient per jugar bé i crear ocasions.

UE Sant Andreu – 0

FPE Mataró – 0

UE Sant Andreu:

Gabri, Carles, Jarque, Jilmar, Javi Ruiz, Pepe, Barga (Sebas) (Peter), Iván, David (Nemo), Javi i Víctor

FPE Mataró: Jon, Yustos, Luis García, Nil, Alexis, Aitor (Jordi), Rubén (Sauras), Marc, Sergi (Torrent), Toni (Raúl) i Stiven

Árbitre: Sánchez Aparicio. Groga a Nil del Mataró.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS