Miguélez i Guillén, lesionats, no entren a la convocatòria

A més d’aquestes dues baixes per lesió, Llobet tampoc viatja a Palma per unes angines i Uri per decisió tècnica. Luis Blanco continua fent treball de recuperació. L’equip surt demà a primera hora cap a les Balears.

L’asturià queda fora de la llista per un fort cop al taló d’aquil·les que es va produir durant el partit de diumenge contra l’Orihuela i que li produeix molèsties. Per la seva banda Guillén té una fascitis plantar que li impedeix estar a punt per jugar contra l’Atlètic Balears. Ara mateix tampoc es pot garantir la presència de cap dels dos pel partit de diumenge vinent contra l’Ontinyent.

Els setze convocats per Natxo González de cara al partit de demà a les 20.00h a l’Estadi Balear són:

Morales, Oliver, Álex, Socías, Pelegrí, Moyano, Raúl, Héctor Bueno, Curro, Dani Martí, Tarradellas, Aday, Xavi Moro, Joel, Matamala i Manteca.

Més en

Ferran Jutglà causa baixa

Premsa23 de maig de 2019

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019