Morales: “A casa hem de fer un fortí amb la nostra afició”

El porter de la Unió Esportiva Sant Andreu destacava en una entrevista amb Ricard Vicente a Ràdio Marca la importància d’assegurar els punts de casa d’ara en endavant. Començant pel partit de demà contra l’Ontinyent.

Morales ha tornat després de la lesió, ja està oblidada José Miguel?

Sí, totalment, de la lesió estic perfecte, inclús el genoll funciona al 100% i després de tant temps la veritat és que alleuja molt.

Molt abans del que en principi es pensava…

Vaig tornar el diumenge al camp de l’Orihuela i inclús el diumenge anterior estava convocat per jugar contra l’Atlètic Balears. La veritat és que el temps previst de baixa era de 4 a 6 setmanes i en 3 pràcticament he estat recuperat. Estic molt content, des d’aquí donar-li les gràcies al doctor Cugat que em va fer l’operació.

Dimecres, per fi va guanyar el Sant Andreu. Com ho vau celebrar?

Ho vam celebrar sobretot quan vam marcar el gol i vam veure que ens posàvem per davant, cosa que feia temps que no passava. La veritat és que l’equip és una gran pinya, per que sí que et puc dir que a nivell de vestidor hi ha un grup humà enorme i quan les coses no van bé sempre tens por que això es trenqui. Per sort això no ha passat a Sant Andreu. Posar-te per davant t’alleuja i quan vam marcar el gol ho vam celebrar molt, a més el gol d’Albert també li va molt bé a nivell personal per què torna a marcar una setmana després de fer-ho al camp de l’Orihuela. Després vam haver de seguir treballant al quedar-nos amb 10, però vam aconseguir aguantar el resultat i és una victòria que ens dona molta moral d’ara en endavant.

I d’ara en endavant l’Ontinyent, que de guanyar significaria tornar a estar en la lluita…

Sí, diumenge a casa no podem perdonar després d’alguns resultats a casa que no ens hauríem d’haver permès el luxe de perdre’ls o empatar-los. A casa hem de fer un fortí amb la nostra afició que sempre està allà recolzant-nos i amb el nostre joc hem d’intentar amarrar els punts de casa i fora anar sumant.

Si dic que tremoli la categoria que el Sant Andreu ha tornat, és cert?

Està claríssim que el Sant Andreu tornarà, al camp de l’Atlètic Balears vam aconseguir una gran victòria després de patir molt perquè era una llosa que portàvem a sobre. No aconseguíem guanyar, ara aquesta victòria ens donarà molta moral, era un camp difícil, i ells eren un equip molt físic i molt potent. Ara hem de seguir treballant com estem fent però sí que és cert que amb una miqueta més de tranquil·litat, segur que les coses aniran sortint poc a poc.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS