Natxo González: “Hem evitat perdre el ritme de competició”

El tècnic andreuenc destacava després del partit contra el Pubilla Casas la importància de no desconnectar competitivament en una setmana on hi ha hagut partit oficial.

A falta de partit oficial aquesta setmana ha estat bo el partit d’avui…

Sí, ens ha vingut molt bé després de no haver competit diumenge. Si no haguéssim jugat avui hagués estat una setmana massa llarga i d’alguna manera hem evitat perdre el ritme de competició, que sempre et fa mantenir-te més activat.

A més hem pogut provar certes coses que estem intentant potenciar i que tots tinguin la possibilitat de poder competir i d’anar sumant.

La nota positiva ha estat el retorn de Morales…

El partit d’avui ens venia bé per moltes coses, per Morales, per altres jugadors que no estan competint tant en lliga tinguessin avui l’oportunitat de poder fer-ho. En definitiva tota aquesta sèrie de coses i sobretot haver acabat el partit sense que hi hagi hagut cap tipus de problema, que és al que més por es té en aquest tipus de partits.

Hem vist també que han debutat dos juvenils amb el primer equip…

Sí, la veritat és que inclús m’hagués agradat que haguessin jugat més minuts, però al final han estat poquets perquè també volia veure els últims minuts de partit amb jugadors del primer equip per poder treure conclusions.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS