Natxo González: “Estic satisfet perquè l’equip ha competit molt bé”

Després del partit el tècnic del Sant Andreu es mostrava molt content amb la victòria contra l’Ontinyent i destacava la importància de l’aturada nadalenca per recuperar efectius de cara als propers compromisos.

El d’avui ha estat un partit molt difícil, estàs d’acord en que l’equip ha estat molt millor a la segona part que no pas a la primera?

Crec que l’equip ha competit molt bé. Sabíem que era un partit molt important després de la victòria a Mallorca i en cada moment hem sabut què havíem de fer. No anava a ser un partit fàcil, tornàvem a casa, la gent ens anava a estar mirant amb lupa i no ens podíem deixar portar per situacions externes. Jugant millor o pitjor defensivament hem mantingut un bon nivell durant tot el partit i depeníem de l’eficàcia en atac com així ha sigut. Estic molt satisfet perquè l’equip ha competit molt bé.

Gran reaparició de Luis Blanco…

La veritat és que ens n’alegrem molt per ell perquè ha estat unes setmanes patint en segon pla per recuperar-se com abans millor i és un premi per a un professional com ell, que s’ho mereix tot. Guanyar amb un gol seu ens omple de satisfacció a tots.

Ara l’aturada nadalenca vindrà bé per tornar a tenir la plantilla al complet…

Sí, serà una setmana important perquè ens els últims set dies hem disputat tres partits on ens hi jugàvem molt i entre malalties, molèsties i problemes físics la veritat és que teníem bastants problemes. M’agradaria destacar a Miguélez que ha jugat amb molt de dolor i això és d’agrair perquè demostra la implicació de cadascun dels components d’aquest equip.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS