Regala’t la Retranvisió del Triniteam per una bona causa!

No et quedis sense la teva Retransvisió del Triniteam abans que acabi l’any! Reviu la promoció del Sant Andreu a 2a d’aquest passat mes de juny del 2010. La Retransvisió del Triniteam inclou els moments més importants cada eliminatòria (Ponferradina, Universidad Las Palmas i Barça Athlètic), les imatges dels partits i la retransmissió de l’equip d’esports de Ràdio Trinitat Vella des dels estudis i des de les cabines de premsa. Ara, a part d’escoltar les jugades, podràs veure-la reproduïdes en pantalla!

Aquest diumenge, vine al Sant Andreu-Ontinyent i emporta’t La Retransvisió del Triniteam per només 10 euros. Els de Ràdio Trinitat Vella serem a partir de les 11:00 a la porta de Santa Coloma (sortida del pàrquing) i a l’accés de la Grada Jove. Amb la teva aportació ajudaràs a pagar els desplaçaments de l’equip d’esports d’RTV fins a finals de temporada.

Gol del Sant Andreu a El Toralín http://www.youtube.com/watch?v=TCyCTzZucX0

Més en

Ferran Jutglà causa baixa

Premsa23 de maig de 2019

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019