Regala’t la Retranvisió del Triniteam per una bona causa!

No et quedis sense la teva Retransvisió del Triniteam abans que acabi l’any! Reviu la promoció del Sant Andreu a 2a d’aquest passat mes de juny del 2010. La Retransvisió del Triniteam inclou els moments més importants cada eliminatòria (Ponferradina, Universidad Las Palmas i Barça Athlètic), les imatges dels partits i la retransmissió de l’equip d’esports de Ràdio Trinitat Vella des dels estudis i des de les cabines de premsa. Ara, a part d’escoltar les jugades, podràs veure-la reproduïdes en pantalla!

Aquest diumenge, vine al Sant Andreu-Ontinyent i emporta’t La Retransvisió del Triniteam per només 10 euros. Els de Ràdio Trinitat Vella serem a partir de les 11:00 a la porta de Santa Coloma (sortida del pàrquing) i a l’accés de la Grada Jove. Amb la teva aportació ajudaràs a pagar els desplaçaments de l’equip d’esports d’RTV fins a finals de temporada.

Gol del Sant Andreu a El Toralín http://www.youtube.com/watch?v=TCyCTzZucX0

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS